Friday, August 24, 2012

"contest | Aku nak LOMO by Cik Tyra Lee"

bangun dari katil, bukak laptop, tahi mata masi melekat, hek ele, xsenonohnya minah sorang ni

on internet, pergi blogger, check dashboard naapak camera lomo, mata tebeliak terus join segmen ini, ini lah rutin harian sehari hari kalau ada laptop di ruma, kalau xda laptop diruma on tv letak kaki dekat kerusi goyang goyang. hoho.

saya buat sekian kalinya mengikut sebuah giveaway yang dibuat oleh Cik Tyre lee yang mana hadiah dia buat jantung i bedegup seperti budak budak tengah shuffle, amboii ayat aku xboleh blah doh. LOMO , pernah dengar? kalau xpernah dengar Tekan banner ni terus join, amacam cantek ? ok ok macam panjang pula karangan aku ni. tanpa membuang sampah  masa jom join. hadiah sangat memterbeliakan mata.



. expired date 18 September 2012 pukul 11.59 p.m.10. dah siap semua, tepuk tangan.. yey! (wajib..haha)

Tag kesayangan :

3 comments:

Nurul Aini said...

Salam, semoga berjaya..Jom join GA saya pula. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/08/giveaway-syoknya-raya-by-nurul-aini.html

Nurul Aini said...
This comment has been removed by the author.
Detective Fiqa said...

alamakk. dh expired lakk hahahaha