Friday, August 17, 2012

Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla

 

here it, segmen again !
 Tekan banner kalau mau join.
 

10 comments:

shar90 said...

banner pon comel,,, geram je... hahaa xD

Detective Fiqa said...

wahh :D. hahaha kene tag :P
but yg buat tu pon nama sama :D hehee

fiqah hamed said...

hai..awak lupa letak link GA dalam blog saya..apa2 pun thanks join.. nanti letak cepat yer.. (:

fiqah hamed said...

thanks hantar link.. (:

fiqah hamed said...

terlupa pula..
Promote-lah untuk menang hadiah top referral yer.. (:

* Top Referral boleh pilih hadiah sendiri *

Dahlia Amirudin said...

pleaseee i need your help :) saya tahu awak baik kan ? please join GA ni
http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html

Jaja Sutera said...

Salam..Jaja dari Segmen yang sama... :)
Jaja dah follow awak..
jempot follow Jaja balik..

kalau x keberatan..jom la join GIVEAWAY Jaja.. ^_^

http://www.jajasutera.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

fiqah hamed said...

Salam..Ada update terbaru pasal sponsor..awak boleh tengok disini

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/senarai-sponsor-partner-giveaway-by.html

*fiqah bagi masa seminggu untuk awak follow/like/klik sponsor yang belum awak follow/like/klik..(:*

insyaallah selepas seminggu untuk awak follow/like/klik akan umumkan pemenangnya..

Thanks

bermula disini said...

Done Follow
dari segmen yg sama
jemput lah singgah ke blog sy...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html?showComment=1349171732212#c7888106657212439348

dan jemput join segmen nie

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html