Wednesday, October 10, 2012

Cara Daftar Says.com

Dear blog,

       Kemarin punya, punya kemarin,punya kemarin *hamboi ==' . Aku setad guna Says.com . dengan bangganya aku pun mula aktif dalam bidang tersebut, cehwaa. Dan entri ini di tujukan kepada Si Monster Marikh . Says.com ini free ok, Tidak perlu bayar untuk daftar. Daftar adalah percuma . So, jom skodeng cara daftar dan cara penggunaannya MR. Says.com

Syarat-syaratnya adalah, jeng jeng jeng :

1.Mula mula  Daftar lah dulu. Tekan --> SINI
  Then sign up.

Klik untuk tumbesaran.

2. Suda daftar tu, kena lah VERIFIED  dulu, lepas tu cek email, ala macam biasa kamu buat tu. sesudah anda verified, sign in dengan hati yang gembira ya kawang kawang.

3.Kemaskini profile anda, alaa macam x biasa. kemaskini macam dekat FB tu. tempat dia terletak di sini, lihat gambar di bawah ni. tekan yang ada makcik anak panah merah tu.

Klik untuk tumbesaran.



 Cara Cara mengiklan benda ala ini :

1. Seperti biasa Sign in terlebih dahulu.

2. Tekan  SPECIALS , kalau tidak tahu di mana keberadaaan encik specials, sila rujuk rujuk gambar di bawah, tekan anak panah merah yang somel tu . 

Klik untuk tumbesaran.


3. lepas suda tekan, nampak tidak betapa banyak iklan di bawah itu, sila ambil yang ada "RM" sahaja, yang tiada RM tu abaikan, tapi kalau rajin jugak pandai kamu lah.

yang harus di share :
Klik untuk tumbesaran
 Yang tidak wajib di share :

Klik untuk tumbesaran. hamboi lawanya contengan di atas =..='
4. Tekan mana mana iklan yang ada RM, selepas itu Tekan BROADCAST kaler Hijau tu. lepas sudah tekan akan keluar lah seperti gambar di bawah ini.


 5. Copy yang sudah di kotakkan kaler merah tu, Then share lah dekat Pesbuk or Twitter, tempat yang senang di share.

*PERINGATAN Kalau mahu suru member Klik iklan tu, suru dulu dia orang Log out from Says.com, Eh, ini peringatan untuk member yang ada daftar says.com Sahaja.


SEMOGA BERJAYA !

Mereka yang Pernah cash out money dari Says.com dan yang didik aku cara join benda ni , Jom Terjah mereka:



Jom Berbloging Sambil Buat Duit :)

7 comments:

shidaR said...

nice sharing :)

boni kacak said...

says ni memang sempoi sebenarnya..hehehe

Nizam Ijam said...

nice tutorial tuan blog lesung pipit :>

- Crow Nick - said...

aku dh daftar hari tu,lepas tu ada sekali tu server dia down ke ape ntah.bila dh ok balik,duit aku tinggal kosong.

Shasha Yacob said...

Kak shida : tengs sebab dah ajr,

boni : sempoii kan. hee

nizam ijam : hee, lesung batu bole.

crow nick : mesti kena hck kot. hihi, just saying

-meeSUPERGIRL- said...

mee tak sabar nak cashout neh! hahahaha

Shasha Yacob said...

hihi, saya pun mee kari hoho holick.