Tuesday, October 9, 2012

Hari Ini ^^,


Assalamualaikum  kepada yang rajin membaca,

        Hari ini , we all cuti, yeah ! Sebab Hari ni kan hari jadi aku, opss Hari perang PMR, x tahu, hurmm, buta berita sangat. *eh ada ka buta berita ? ==' .
        Sebenarnya, Hari ini  tiada something spesel yang mahu diceritakan, sebab cuti, then goyang goyang kaki diruma ,menghadap laptop 24 jam engko. Hari ni bangun saja dari tidur yang mati, tibatiba kena suruh hantar si Toyol pergi  sekolah, eh, kejap belum habis lagi, nasib baik ada nenek aku yang sangat baik hati, sebab dengan besar hatinya  dia sudi  menghantar Si Toyol ke sekolah. Jom terjah gambar dia sebelum Menunaikan ibadah ke sekolah. Dua gambar saja yang mampu di snap. ^^,

*Sebelum jalan

 
ber emo emo pulak budak ni. 




Eh, senyum senyum kambing pulak dia. *senyum terpaksa.

Hanya ini saja aku mampu tulis , dah kosong idea lepas exam kemarin engko, haha *gelak malas.

Nota tangan : Cuba Kira berapa ayat "HARI INI" dekat entri ni. hihi :D

17 comments:

miz ruha said...

comelnya Si Toyol senyum.. ^_^

Jna marcello said...

JAWAPAN UNTUK HARI INI ADA 4..
BTUL X???

Shasha Yacob said...

miz ruha. : comel tapi, nakal.

Shasha Yacob said...

jna : Tekaan anda betul sekali. HAha. :D

boni kacak said...

nak cubit2 pipi toyol ni boleh tak?hahahaha

Shasha Yacob said...

Boni : cubit jak , di aluu- aluu kan. hehe

aku HaniAsyira said...

nak kira lepas tu malas nak amik kalkulator.. huhu

Shasha Yacob said...

Haha, xpayah susah susah nak kira, dah baca entri ni kira settle lah :D

Myra Jay said...

Comelnyer tenyum macam tu :D

BeLLa said...

comel budak ni ^^

Liyaa Mf said...

Sape ni? Anak ke? :P

Comel! Nape panggil Toyol? Hehe.

dEdEQ dE wIshEs said...

OLOLO .. CUTE GILE TOYOL NI .. KALER BIRU LAK .. KUIKUI

Shasha Yacob said...

MYRA : HEHE comel macam toyol kan. hah

Shasha Yacob said...

bella : kan ^^,

Liyaa: eye, anak mama aku. haha. Toyol gelaran untuk adik beradik, sebab dia nakal. hooh

Dedeq : hihi, baju solah dorang kaler biru, minat biru erk? sama lah.

Donny Ien said...

comelnya.. selamat berkenalan :)

Shasha Yacob said...

hehe, comel kan. selamat berkenalalan :)

Si Matatajam said...

Comelnya...uniform tu pun cantik