Friday, October 19, 2012

I'M FREE , But ?

Assalamualaikum ?

    See, Aku sudah bebas, bebas dari peperangan exam, yahuuuu. aku rasa aku , aku Freedom , aku freedom, dengan bla bla bla bla bla bla bla. *irama lagu stacy. Hoho. Aku tidak dapat mengaplikasikan reaksi muka aku *eh ayat macam. ==' . Begini lah rupa dan perasaan aku bila freedom.

Sememangnya aku begini sekarang.

      Tapi amaran buat diri sendiri, Aku belum freedom secukupnya, pasal paa, pasal SPM Aku belum lagi lepas, tapi lama lagi youu. hihi, Tapi aku tidak lah mahu gembira melebih lebih bagai air pancut mencurah curah *hamboii. Orang tua tua kata, kalau gembira melebihi batas, masalah akan menimpah melebihi batas jugak. Ambil lah pengajaran dari gambar di bawah.

Oleh Dengan itu, aku berdiam diri sebentar di dunia berbloging ini. Eh, baru ingat lama suda aku tidak berblogwalking sampai lebam di blog ni.,Ok lah aku Pergi terbang kemerata tempat hari ni . hoi hoi hoi. Kita tengok siapa yang kena ! :D

Nota janggut : Freedom untuk sementara.

24 comments:

zila manaf said...

gudluck okehhhh

Pykaa Pdott said...

gudluck ! pyka hope kputusan spm nnt terbaikk oke :)

Bie said...

rajen2 stadi ye dik ><

shar90 said...

untunglaa dh freeboom... ehee xP

nik ros said...

good luck untuk exam yg real punya..hehe
anak saudara sis ade sorang yg akan ambik spm

Nadratul Syazwana said...

Haha amboiii? Tak sabar nampak nak habis spm..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

good luck exam...
nak main2 boleh... tapi yang penting exam boleh jawab. hehe ^^

Jna marcello said...

hahha! xpe dik nty lepas spm freedom 4ever eh? hehhe anywy all the best for u!! ;D

Wak Gelas™ said...

wak pon nk ckp gudluck jugakk laa.. eehhHE

kiera'sakura said...

adik!!! pk positif ok.. awak boleh buat. awak akan berjaya insyaAllah akan berjaya dan dipermudahkanNya. tp tak over konfiden sgt tkut nt mkan diri.. paham ape akak cakap nie? hihihihi

Nizam Ijam said...

goodluck untuk result... :)

Shasha Yacob said...

thanks :D

Shasha Yacob said...

jgn ingatkan aku spm, hihih btw thanks :D

Shasha Yacob said...

ok

Shasha Yacob said...

ya saya, thanks :D

Shasha Yacob said...

tepat sekali

Shasha Yacob said...

hihi ok

Shasha Yacob said...

hihi thanks :D

Shasha Yacob said...

thanks :D

Shasha Yacob said...

ok, aku akan ingat , ceece

Shasha Yacob said...

thanks :D

Si Matatajam said...

Bila exam abih rasa free ja kan. Tp bila nak amik result mula nak risau plak kan...

QasehnyaRania said...

Good luck
jom rehat minda.

sal ya said...

hopefully result ok ye...