Thursday, October 4, 2012

Tidak tahu guna nuffnang. =='

NUFFNANG?


 
          sebenarnya saya ada nuffnang, and ini ajakan paradigma dari kaka saya yang comel sikit. ==' to be honest laa, saya sebenarnya tidak tahu cari mahu guna and fungsi nuffnang, cara kasi meningkatkan jumlah duit dalam acc tu pun saya tidak tahu, anybody bole tolong kasi tahu cara mahu kasi tingkatkan nuffnang ? dengan ayat yang ringkas dan mudah kena faham please ? :) thanks a lot kepada yang sudi.  


Nota kepala : beri komen yang posotif :)


9 comments:

Nadratul Syazwana said...

Takpa, belajar slow slow k? :) InsyaAllah nanti lama lama naiklah earning tu. Untuk belajar banyakkan search dekat google apape yg awak nak tau :)

Detective Fiqa said...

hahaha same mcm df je >.< churp2 pun dah lama df tinggalkan =="

Shasha Yacob said...

nadratul :

okaii, saya blajar slow slow.

akak fiqa:

kalau churpchurp saya tahu la guna. tgh aktif sekarang ni. hihi. kalau rajin tekan lah dekat fb saya.

BeLLa said...

nuffnang mcm churp2 jugak promote setiap iklan kat fb

shidaR said...

bella : salah tu nuffng mna leh promote dia iklan xleh copy paste :)

slm shasha ..kak shida xreti nk ajar type mcm ni pe kate add akak kat FB then kite leh smbg lanjut :) k

fb akak : shida radzuan

Shasha Yacob said...

apa yang mahu di promote ek ?

Shasha Yacob said...

kak shida : Ok :)

-meeSUPERGIRL- said...

sy pon blajaar dr kak shida :)

Hanif Idrus said...

Sebenarnya kalu dah join ..kena tunggu ajer ler dia kasi...hhihihih.
Walau apa pun saya dulu ada buat beberapa entri tentang Nuffnang ni..
Banyak kot..tapi yang relevan yang ini kot:
http://hanifidrus.blogspot.com/2010/11/tip-memperolehi-pendapatan-dari.html

http://hanifidrus.blogspot.com/2011/12/nak-buffer-earning-nuffnang.html

Semoga membantu..dulu BE sekarang panggil CPUV..term ada ubah sikit tapi stil relevan.
ada soalan boleh tanya....