Saturday, October 13, 2012

Today i don't feel like doing anything.

Hi peeps!

Look up ^ ,
       Today i don't feel like doing anything, tutt tutt tutt , tut tut tut.  I just want to playing blog, tutt tutt tutt, tut tutt tutt, don't feeling want to going anywhere, i just want to stay at home, because today I swear i'm not doing anything.*ikut irama Pakcik burung emas

OhmaiEnglish !

      Okay, seriously, aku rasa bosan duduk terperap diruma yang sangat indah ini, tapi aku tidak  boleh kalau tak on blog ini, sekali sehari tengok blog pun jadilah. then today, aku buka blog. *__* kelip kelip mata. KOSONG , KOSONG  oH. *ikut irama makcik najwalatip. Aku xtahu mahu buat apa, Entri ni pun hanya untuk merepekkan diri sahaja. 
       Tapi pada masa yang sama, aku ada juga belek belek buku, ok , aku boring terus kau, tidak sampai pun kali 5 minit aku ulangkaji, why why, tell me why, so hard to understand, tell remind me ee , I ada exam rabu nii, tell mee why, why so hard gilee. *Sila ikut irama lagu David alcalculator.

OhmaiEnglighAgain !


Adalah lebih baik aku join Segmen or contest or giveaway or yang sama waktu dengan nya. *bapak banyaknya "Or". =__=''

Nota perut : aku bosan , aku bosan dengan bla bla bla, bla bla bla, mulut mu cukup bau busuk, aku rasa macam nak pengsan,  *ikut irama lagu Makcik Stacy

THE END !

9 comments:

Remy hazza said...

jom join segmen remy....lagi 2 hari nak close......

Ahmad Alqurniawan said...


Hae salam kenal dari Blogger Indonesia....Blogmu bagus sekali...Sudah aku follow silahkan followback Blogku ea...Salam Persahabatan !!

Detective Fiqa said...

hahaha :D. macam akakjee :P hehehe samelah kite

shidaR said...

bestt pa..lagu burung mass tu ekekee :P

Shasha Yacob said...

DF : kita serupa.

kak shida: alaa burung kat zoo tu; hihi

Ayie Abas said...

belajar rajin2 yer dik... :(

Shasha Yacob said...

berusaha nak belajar lah ni. hiih

iedchan said...

da nampak sangat bosan nye tu...hehe..tgk movie la kalo bosan..:P

kiera'sakura said...

dear!! bila bosan tinggalkan sekejap apa yg membuatkan bosan tue. buat something yang blh menaikkan semangat diri. then bila dah ok baru study balik. ok?? ;)