Monday, October 29, 2012

Youtube jadi mangsa

Hi pembaca sekalian,

    Hari ini macam biasa, pergi kelas, duduk,tengok sekeliling,  tiada cikgu, bising bising, tengok muvi, main main, bergosip bercerita, main dam, kasi kena orang, bercerita dekat luar  kelas, jadi pengawal pintu kelas dan sebagainya.
    Sebelum pulang ruma , pergi kedai sekejap, jalan jalan, tengok orang orang kedai, cuci mata, al maklum lah sudah habis exam, pergi restoran minum kejap, pergi cafe makan meggi, tengok orang sekeliling balik, rasa boring pulang ruma.
   Pulang ruma, tengok tb tiada channel yang best, masuk bilik, nampak toyol tengah main game, then suruh dia pause cerita angry bird dalam youtube tu, then buka facebook nampak messages , balas, boring balik,buka  blog, tengok, atur kan orang orang yang ikut Giveaway , then carik carik idea untuk merepek didalam blog. termenung sekejap . boring balik.

gambar kredit dekat pakcik tumblr

   Lepas suda berblogwalking , pergi youtube carik cerita best best, pergi carik web download muvi. tiada. tekanan sekejap. buka balik youtube , cek cerita best, then just tengok di situ sahaja, nampak betul tiada idea.


Nota kaki, : beginilah cara update blog , diwaktu kekeringan idea.


7 comments:

Detective Fiqa said...

hahaha macam kite je. kalau takde idea confirm ngarutt

kiera'sakura said...

hahahaha sama la mcm akak tengah tatau nak nulis cam mana tp idea nya ada kihkihkih :p

cHeRyNa PiReS said...

Waktu macam ni mmg slalu takde idea.
Tapi mungkin kan...kena rajin2 tulis...conteng2...kadang2 ada?

Ataupon cuba bawak tido. Mimpi boleh jadi idea:P

Biasalah, kepala Shasha suci lagi...jeles akak:)

shidaR said...

hahhaaa...akhirnya jd satu entri..nice juga! dr xde idea kan heheee :D

deqjamucuxx said...

sama la , bila tak dak idea , suka melukih , pastu upload kat blog . cerita yang tak dak idea ~ haha :)

QasehnyaRania said...

ciksu tak ada idea diam seharian;D

hihi

golek2 sampai sini..ciksu follow..
suka biru..citarsa kita sama kan:D

Si Matatajam said...

Akak kl dah boring sangat layan TonTon hi hi