Friday, November 16, 2012

Cuti di kampung.

Hi dear,

    Semasa keberadaan aku di kampung, tugas utama atau tujuan aku berada dikampung adalah menjaga nenek yang sedang sakit , biasalah cucu mithali katakan, tapi sekarang tidak sudah sakit. 
    Dalam keadaan dikampung sana, tiada internet boaa, jadi apa kejadian dia, adalah gua dengan keboringannya , Bangun dari tidur, cuci muka , duduk duduk,tengok tb, kena rampas remote control oleh nenek, pergi dapur , ambil makanan , dengan demikian kalinya duduk duduk kejap,baru tu  temenung sekejap, then mula bukak laptop game plant vs zombiee, boring baca buku , boring tidur. begitulah kejadian selama seminggu di kampung.

best ini game, cuba lah. haha -.-'
   Jadi , rumusannya sewaktu keberadaan dikampung adalah, kebuang masaan. The end.

4 comments:

CikMunBlogger said...

haha , best game nie :D

nik ros said...

ni la cucu yang bagus. jaga nenek bila sakit :)

shidaR said...

mmg best gam enih..akak dah habis level main hahaa..syokk!! tibai zombie nih!! heheee^^

bestnya dia ade kampung!

IntaNBerliaN said...

ooo balik kg jaga nenek.. so camne dgn nenek skrg?