Tuesday, November 6, 2012

Owchee Disini.

Hi pembaca sekalian.

    Dengan ini aku mengonline kan diri di sini, bukan di rumah yang selalu di buat,still menunggu internet jatuh ke riba. 
    Bila start suda musim cuti teringat sana sini, time tengok tengok dalam laptop ada lah juga  aku nampak gambar gambar aku dengan owchee. Sewaktu kami berkelakuan keanak anak riangan. Sebenarnya motif utama kami mau bergambar hari tu, pasal mau kasi tahu yang aku pandai suda pakai lens. okay, tanpa membuang jam tangan mahal, jom terjah gambar kanak kanak riang. Harap maaf jika terasa godiks.

 take one

 Take two

 Take three
*gambar blurr umpama disepak bola ragbi.

 Take four

 Take five

 Take six

 Take duckface


 Take Tekek

Take bajet.

     Sebenarnya banyak lagi kesengalan yang telah berlaku. dengan malasnya, aku malas mau uplod banyak banyak, muntah pelangi nanti kamu tengok. Ini lah akibat terasa sudah bahang Spm tahun depan ni.

Nota nota sinta munyit : masa untuk Bw

8 comments:

Dunia Wilma said...

Comel ^_^

Hnahdy said...

tahun berapa ni?

Jna marcello said...

haha CUTE!!!! adik adik kuh ;D

Si Matatajam said...

Comel....

QasehnyaRania said...

form 4 kan dik:D

nik ros said...

cute sgt korang ni. naper la time sis dulu tak ade kamera yg canggih mcm skarang.sure byk gak gambar kami snap..huhu

Shasha Yacob said...

haha, form 4 lah.

Shasha Yacob said...

yeszaa