Tuesday, November 27, 2012

Rajin Vs Malas

Hiappp,

Troll Face

   Sebenarnaya semalam aku rajin join segmen saja. semalam aku rajin tengok facebook, semalam aku rajin tengok twitter,semalam aku rajin tengok google, semalam aku rajin tengok nuffnang, semalam aku rajin tekan iklan , semalam dan selamanya aku rajin jenguk blog. Dan semua berkaitan dengan semalam.
    Keesokan harinya , aku jadi malas , malas bangun awal , malas berjalan, malas buat kerja di rumah, malas , malas mandi, malas tukar baju , malas on blog, malas main game , malas angkat telpon, dan semuaanya berkaitan dengan malas.
     Kalau sudah jadinya kejadian malas dan rajin , itu sudah menjadi lumrah manusia seperti aku, aku dilahirkan seperti ini kerana sedikit kesalahpahaman yang mendalam, bagai ular dicekik harimau. Aku rasa diri ini akan berdaya jika ada sedikit semangat yang mendorongan aku untuk hidup. Aku bukannya ingin simpati tetapi ingin satu dorongan seseorang, inilah aku, sentiasa diselubungin mimpi.
  
Hai aku Troll Face

   Dan percayalah bahawasanya kenyataan di atas adalah penipuan semata mata , dan kenyataan di atas tiada kaitan dengan hidup, pengsan , koma ,makcik jiran sebelah, pakcik tengah minum kopi, makcik tengok main bola sepak, pakcik tengah main masak masak dan yang sama waktu dengannya. Dan aku bangga, aku tipu satu blog. HOHO.

akulah si pakcik minum kopi. ==,




Nota kaki : maaf kekurangan idea, nak kaki boleh ? -___-






20 comments:

fandyz said...

Ceh.. tertipu pakcik!

PinkUmmi said...

tipah tertipu

hainom OKje said...

tapi memang pun! ada masa OKje malas dan ada masa OKje rajin!!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haha tertipu eden

C'Jai said...

heheee...c'jai tak tertipu ekk..sbb c'jai tau tu tipu semata-mata..heheeee

-meeSUPERGIRL- said...

penipuan? macam betul je. yang tang penipuan tu baru update ye? haha

nik ros said...

biasa la tu malas dan rajin. ade masa rajin.ade masa kita malas nak buat apa.

miszfazierra said...

hahaa memanglah, kite pun kekadang rajin2 kekadang terlampau malas tahap gaban.

shar90 said...

waa yg bace tp jiran sebelah tertipu... huk3

boni kacak said...

eleh..tapi yang malas mandi tu betul kan?hehehehe :P

Shasha Yacob said...

Hahaha,hamboi main bala balik namapak .

Shasha Yacob said...

hamboii, malu mengaku tertipou lah tuh :P

Shasha Yacob said...

kan kan.

Shasha Yacob said...

buat B*D*h haha. :P

Shasha Yacob said...

hah' nampak sangat terbalikan cerita, :P

Shasha Yacob said...

amboii, kuatnya aura. hihi

Shasha Yacob said...

hamboii banyak tanda seru disitu.

Jna marcello said...

Thxs tipah tertipuuuu!
Tp na nk bgtw yg btul Na pun bnyk benda malassss cmne nk rajin ek :p

miz ruha said...

mood rajin dan malas...
tapi shasha rajin aje gi blog kak... ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hoooooo................ tertipu kaaaaaaa