Wednesday, November 21, 2012

SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST


Hi ? Entri Cepat , Pantas dan laju.



     Rasa maca sempat lagi mahu join segmen nihh, jom lah join, malam nih tutup SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST . Dengan pntas tangan ini menjoinkan diri. Jika ingin join, sila tekan Banner.

Dan ini ada lah segmen yang kedua aku join.

"Segmen : Tolong kutuk kow2 blog Saya"


      Pelik bin ajaib sungguh Tajuk segmen tersebut,Sebenarnya dia tidak suruh buat entri pun pasal segmen nihh, aku yang lebih lebih buat entri bagai. segmen ini aku ikut hanyalah untuk mengetahui kelemahan blog yang aku pegang selama ini.Dengan ini, merelakan hati ini untuk menyerahkan blog ini supaya di kutuk kaw kaw punya. atau dengan nama yang sopan, Di review. Terserah kepada peng -kutuk untuk mengjudge aku punya blog. 
      Bagi sesiapayang yang ingin join sila segmen : tolong kutuk kaw2 blog saya tekan SINI. Bagi yang ada lemah/sakit jangtung , harap maklum , segmen  ini tidak sesuai untuk anda. sekian.



Nota blog : Entri dua dalam satu.

30 comments:

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen :)

Cik Muda said...

selamat bersegmen...

boni kacak said...

selamat bersegmen awak ;)

shidaR said...

selamat bersegmen shasha :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat bersegmen awak... ramai yg join ni.

Anisa Anuar said...

wahhhh nice blog..

محمد رازيق said...

all the best tuan blog. salam kenal.

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Berjuta-juta terima kasih E'raz ucapkan kepada semua peserta yang sudi join SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST..

Link untuk senarai Peserta :
http://www.erazfadli.com/p/peserta-5th-segmen-bloglist.html

- E'raz Fadli

Asmar Arafad said...

Datang BW, come from Mr. Eraz Fadli segmen, done follow here, jom jenguk blog saya yer
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Anak Kampung said...

wa dtg sini dri segmen sme
wa dh follow sama lu

wa dri geng 4

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Detective Fiqa said...

selamat bersegmen. baru ade masa nak BW :(

Miss_NIJ said...

hi sy dtg dr segmen yg sama :)

http://missnij143.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Eraz Fadli said...

Eraz blogwalking sekali ke blog-blog suppoters..

Top Refferal SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah diumumkan..
http://www.erazfadli.com/2012/11/top-refferal-segmen-eraz-fadli.html

Jna marcello said...

HI shaaa
selamat bersegmen ;)

hazdnul shafina said...

assalam..singgah dr segmen yg sma :D
http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2012/11/segemen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

ayu nak ajak kawan2 join segmen ayu pulak..hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

fatin amalina husna said...

assalam..
salam perkenalan..
husna dr segmen yg sama..=)

jom ronda-ronda..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Kechek said...

Berjalan jugak ke sini. ;)

NugRuL SakuRa said...

salam kenal

kunjung balas dari segmen yang sama

done folow ur blog

tq :)

fiza said...

Dtg dari segmen yg sama. Selamat berkenalan.

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Mimie Najib said...

salam dik dari segmen yng sama.. :)
tQ sebab sudi singgah blog akk & follow..

*jauh dtng dari planet marikh ye* :)

Tyka Syazawanie said...

dari segmen yang sama :))
tq sebab follow and done follow back :)

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

singgah dari segmen yang sama.. done follow :)

jemput join GA shawal.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html

kalau nak tingkat follower join lah segmen ni.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

NIA SI DRUMSTICK said...

dr segmen yg sm..kunjung bls kat sini..thanx folo nia ek..

Yuyu Ashari said...

hai. singgah dr segmen sama. blog lawa. :D

QasehnyaRania said...

Selamat bersegmen..

Miss Risu said...

singgah sini dr segmen yg same.. :)

http://dawnfantasy.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Fify Firdausi said...

Datang dari SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST

http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

secret of us said...

dari sagment yang sama..=)

Done follow you..nice blog..^^
http://secretshaila.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen :-)