Sunday, November 25, 2012

Segmen : Jom BW sambil Follow !

Hiapp,

   Hari aku ini, dengan ketekatan hati , memang dan sah lah, aku akan ikut segmen :Jom BW sambil Follow. yang dianjurkan oleh cik SM dan dikuti oleh peserta. Tanpa membuang segala barangan dapur dan jam mahal mahal, jom join segmen nih, komon komon saport lah shikit.




    Kalau Niat dihati ingin join, sila tekan Banner makcik tersangkut dalam cawan tu, untuk membawa anda terbang ke sana, *bawa daku pergi paju laju laju biar dapat join segmen dia. -__-''  . Segemen nihh jugak boleh menambahkan lagi Trafikk light merah kuning hijau blog anda.  Tarikh tutup dia , tidak dapat dikenal pasti lagi, suka hati boipren , makcik sebelah rumah dia lah. hoho, Jadi anda tengok apa lagi, jom join. 
     Haipppp, jangan lupa Follow kesemua sponser yang diupdate dari masa ke semasa. Sm wa sudah follow , like, G+ semua yang dikehendaki. satu celak arb pun jadik lah, wa mahu tripp jadi orang arab sekejap . hoho


Cikgu Sm , saya nak join ! lambai lammbai tangan ==,

    Hari ini baru aku perasan yang aku telah mendapat BE kedua dari encik Nuff dari 19 oct tuh lagi , lama gila kan. Tengs tengs Encik Nuff. :D Senangnya dalam hati dapat BE baru, sudalah dapat BE dapat join segmen ni pulak. *ikut irama  lagu please*

Tadaaaa, baru berniat mahu buka nuffnang setelah berkurun lamanya.






25 comments:

C'Jai said...

selamat bersegmen la shasha....
c'jai ni kan...lama dah tak join mana2 segmen tau...
mood nk bersegmen entah bila nk maghi eh...

Si Matatajam said...

Tahniah & selamat bersegmen dik...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hooooo.... segmen lagi......

sabry oppa said...

nice

Sa Michaisi said...

Ewaaaaaaaaaaaah ! Haha xD... Pemilihan pemenang ,semua wa control . Pandai pandai lah lu bodek wa nanti . Hehehe . Okay done done . Jemput bw beb . Traffic nuffnang tinggi, dapatlah byak sikit earning . Hehe

nik ros said...

amboi Be dah credited dah yea. mesti byk dpt ni.hehe

boni kacak said...

selamat bersegmen awak.. dah tahniah..sebab dapat be.. nanti bolehlah belanja saya cucur udang ni.hahaha

-meeSUPERGIRL- said...

mee nak join jugak tp masih ad dlm draft lagi . hehehe . tahniah utk be :) cantik doodle ;)

Fatin Nabila said...

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

★ aIsyaH ★ said...

selamat bersegmen..xD

hainom OKje said...

Assalam Shasha.... Rajin betul sha masuk segmenkan....bagus...bagus...
Sha macamana boleh dpt BE tu ...maklum le buta blog...

Cik Wieda said...

saya tersesat dan tiba-tiba saya termasuk dlm blog nie . bw sini k :)
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

miz ruha said...

selamat bersegmen... dapat BE lagi... tahniah... ^_^

Noraim said...

akak malas sikit nk join GA ni. hihi.

btw, good luck :)

KorN said...

wuu.. cuti2 skolah ni join segmen yer lah yer...
selamat bersegmen yer kamu. =)

Shasha Yacob said...

hehe, alal tomey tomey.. :3

Shasha Yacob said...

saya pun sebenarnya tidak tahu betul pasal nuffnang nih. cuba tanya dengan kak shida, http://www.duniashida.com/

Myra Jay said...

Selamat bersegmen dan berblogwalking :D

Reena Shukri said...

reena singgah sini..;)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

miszfazierra said...

wahh untungnyaa dapat BE. kita yang berkurun lama pun tak dedapat lagi. btw, selamat bersegmen yup ;)

Iman Lee said...

haha comelnye header super man tu

http://iman-lee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai.html

AyuInsYiraH said...

assalam..ayu dtg dari segmen yang sama...

ada masa nanti...kalau tak keberatan jom la join segmen ayu yer...link nyer ada kat bawah ni..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Anis Farhana said...

Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

Azwar Syuhada said...

Datang dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Zahrina said...

dari segmen yang sama
jemput ke blog sya...saya dah follow blog yg comel ni

http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html