Wednesday, November 21, 2012

Wordless Wednesday

Assalamualaikum?

Still in mood #PrayForGaza.


*Suatu Hari nanti, adik akan hapuskan Israel ! *



Agama apa sekali pun anda,  Gunalah keperimanusian sedikit untuk Orang yang terseksa ini.




12 comments:

-meeSUPERGIRL- said...

pray4gaza :) mee pun tengah mood gaza .. humhum.. sedih.

aku HaniAsyira said...

walaupun tak da buat post specific pun untuk ni tapi doa sentiasa mengiringi mereka.. moga Allah selamatkan Gaza dan semua muslim..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mari berdoa utk mrk...
sama2 lah kita berdoa.

donnyien said...

pray for them, tak perlu sebenarnya ada niat benci membenci ni, just pray for them, god will punish

TiranaAduka said...

salam shasa
Ya allah selamatkan saudara ku semua di gaza amin.

Aku Mad said...

Janji Allah itu pasti .. dalam Al quran dah diceritakan segalanya ,, tunggu dan lihat jer ..

nik ros said...

doa untuk gaza.Allah pasti lindungi mereka :)

shidaR said...

pray for gaza!

محمد رازيق said...

doa buat mereka di gaza

Jna marcello said...

**semoga Allah Lindungi mereka Amin..

QasehnyaRania said...

Sama2lah kita berdoa..
In Shaa ALLAH

C'Jai said...

teruskan berdoa untuk mereka..

pray 4 Gaza..