Monday, November 26, 2012

Zizan 0-3 Aaron Aziz

Haippp,

    Semalam demam boleh untuk beberapa jam, Tengok tajuk tuh, eh bila masa Zizan dan Aaron Aziz main bola , eh eh eh eh 2NE1 -__- , saja saja buat kamu penik penik kejap. Sebonarnya, Zizan mewakili Malaysia, dan Aaron mewakili Singapore. Kenapa? pasal suka hati makcikk jiran sebelahlah aku lah. 
     Semalam memang banyak kaki bola update status dekat Fb , jadi aku layan lah kejap , aku layan pun bahagian page saja, Jom layan status diaorang.

"Alif Satar 0 - 2 Aliff Aziz
Apex ni terbayang leuniey ke ape ? tau le nak kahwin"

"First Half
Zed Zaidi 0 - 2 Aaron Aziz
Apex lu kalau bolos lagi tak boleh kawin dengan leuniey"

"Rileks rakyat Malaysia , ni semua eksperimen Rajagobal.. mungkin 2nd half UltraFakriMan masuk ? barangkali , Javier Hernandez pun masuk.. Hernandez power buat comeback.. ahhaa"

"Cantik je keeper singapore tutup aurat pakai seluar panjang , apex mohon contoh.. kata nak jadi suamikan ?"

"tadi ternampak betis apex , putihnya... aummmmmm , jeles leuniey.. hahaha"

"Jangan risau Malaysia ni suka buat comeback macam Man U , tapi kadang kadang suka buat silap macam Chelsea.. tapi yang penting tak macam liberpul , penuh dengan sejarah :3"

"Idola pemain singapura adalah Aaron Aziz , patutlah depa power berlakon"

"mungkin letak neelofa tepi padang mungkin Singapore tak boleh buat gol ? mungkin . ok penat.."

"Terus Tenang dan Sokong Malaysia, bangga la wei , Malaysia 100% original"

     Hah', tudiaa.  Aku rasa tidak payah lah yang lain tuh tengok bola dekat tv, Semua keputusan sudah diwajibkan keluar di status status dekat FB sana tu, siap bagi jalan cerita lagi.Tapi, walaupun malaysia kalah, tapi itu bukan untuk selamanya. Harimau malaya tetap jadi pujaan hatiku, selamanya harimau malaya. Ok , cukup sampai disini sahaja tentang bola.
      Eh , kejap . tadi aku cek balik komen komen dekat blog aku ada yang tanya macam mana mahu dapat BE and macam mana mahu ubah link blog kan ? sabar ya.

Untuk Soalan akak Hainom OKje  klik link SINI

Untuk Soalan Brader Korn sila rujuk gambar dibawah. :D


Mula mula, pergi My Blog, the tekan Setting > Basic


Sudah Tekan,
1. Pergi Publishing
2. Tekan bahagian Edit
3. Sila Ubah nama link anda.

Save && Siap !

Kredit : Kak Shida, Page FB

Nota tangan : Entri ini telah diubahsuia menjadi 3 dalam satu. 


44 comments:

CikMunBlogger said...

muahaha , mun tak tengok bola pun semalam . macam tak minat sebenarnya :D

lastest entry :
http://www.munviolettaxious.com/2012/11/fobia-blog-not-found.html

IntaNBerliaN said...

hihii mcm2 status fb dorg yer..

dya bunga said...

dya xtgk pun..haha..tpi still sokong malaysia walaupun kalah..haha

Kesuma Angsana said...

gd sharing & KA dah follow u juga ye 441

Sa Michaisi said...

Selamaaanyaa harimau Malaya ! Haha

C'Jai said...

Haippp...lucu baca status efbi dorang kan....:-)

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama X tengok bola jugakkk.. ahahKKs

KorN said...

oh.. terharu la bila nama kena mention. hehe.. thanks for the simple tuto yerp.. mekaseh again

shar90 said...

terbaik... apek mohon cntohi keeper singapore,,, sbb terseksi sekali skali... huk3
waa tgok 60 minit pastu df call... dah xjd tgok bola... ahhahaa

syiela said...

tak tengok hehehhe masa tu merajinkan diri buat durian crepe.. mmg kena ngan tekak akak dik :)

Tihara said...

as salam

akak tk tgk lansung..alamak:)

Luvellecia said...

ada update pasal sebelum perlawanan and selepas perlawanan . .
hehe , mmg minat gila tragis dah dgn bola niyhh . . hehe
http://iqynlinkydeluvellecia.blogspot.com/2012/11/move-on.html

N.Aima K said...

kah3x over tau comentator bola di fb neehhh

hazwan hairy said...

hahaha nk gelak bca tajuk tu...

p/s: tggu entry psl clnder k msti dpt..hehe

PinkUmmi said...

nasiblah kan....

Shasha Yacob said...

eh, minat x minat, kena jugak sokong hari mau malaya. :D

Shasha Yacob said...

memang kan . hihi

Shasha Yacob said...

yaa, sokong sokong , :D

Shasha Yacob said...

Thanks KA :D

Shasha Yacob said...

nyanyi nyanyi lagi. Haha

Shasha Yacob said...

yess, banyak lagi yang belum kasi masuk.

Shasha Yacob said...

apa lah wak nihh,

Shasha Yacob said...

hihi, terharu erk. hihi, sama sama kasih.

Shasha Yacob said...

Haha, Df call terus x tengok erk, dasyat dasyat.

Shasha Yacob said...

makan jgn xmakan . hihi

Shasha Yacob said...

yang penting sokong harimau malaya.

Shasha Yacob said...

yaa, jom sokong.

Shasha Yacob said...

memang . baik tgk keputusan dekat fb, lagi sonang.

Shasha Yacob said...

kompom ikut der.

Shasha Yacob said...

nasib malaysia, biasalah adat perainan. hoho

nik ros said...

tgk fb jea. boleh tahu result bola kan.hebat penangan bola ni..hehe

AQu Mad said...

prestasi apex menurun.. kene banyak berlatih main game bola ps2 neh

Hnahdy said...

status fb la tu.. mak ai.. pedih melihatnya..

-meeSUPERGIRL- said...

haha macam2 status ad siap tgk betis apek lagi . aurat3 . haha

Jna marcello said...

'c tp tetap sadis dgn game smlm...
ehh nape utk Na xde kat entry ni hahaha *gutau je ;)

Jna marcello said...

selamat bersegmen sha ;)

boni kacak said...

takpelah.. harap lepas ni pasukan Malaysia akan bangkit dan memperbaiki mutu permainan dan membuktikan bahawa kita memang pasukan gergasi asia tenggara seperti mana yang dibuktikan pada edisi di Indonesia yang lepas..

IntaNBerliaN said...

sggah klik nestum n hishop

sabry oppa said...

hehe.. kelakar bce..
gelak2 smbil guling2 ats katil..

Cik.blogger said...

macam-macam sudah..heheheh

sukakartun said...

Malaysia kalah..xpelah bukan rezki kita..siyes lawak baca status2 kat atas..ngeh

man said...

Malaysia akan bangkit

Si Matatajam said...

Owh camtu rupanya tukaq link blog yek...

hainom OKje said...

Terima Kasih Shasha... bagi link tip2 BE tu...