Tuesday, December 4, 2012

Aku Bangga.

Hi semua yang berada disini,




   Aku kembali dengan senyuman, *ketawa besar*.Akhirnya siap segala kebizian diri ini. Selama aku tidak mengON kan blog, sawang sawang yang comel telah membuat blog aku begitu berharga. 
  Aku bangga, hamboi tajuk mengalahkan pedana menteri punya nama kereta.*okay tiada kaitan langsung* . Tajuk diberi nama sebegitu rupa disebabkan harimau malaya menang bola hari itu, walaupun cerita sudah lama,ado aku kesah, aku mahu cerita jugak .
    Hari itukan malaysia menang lawan indonesia, hoho aku bangga *angkat angkat kening* . Disini di ceritakan , aku bangga dengan harimau malaya sebab sudah mengalahkan loas dengan indonesia , walaupun ada halangan dan tengkingan yang menimpa mereka, seperti kena makian hamun di  facebook dan twitter sebab kalah dengan singapore tempoh hari . dengan makian itu , mereka membawa semangat yang membara waktu bermain di padang ketika itu. dan diucapkan terima kasih kepada pemaki sebab rajin update status.
   Dan satu lagi syukurlah nak , lepas kemenangan harimau malaya vs Garuda tiada tweet gila gila talak macam di SINI . Kalau ada lama sudah kena bash disana. kepala suda blank, sampai disini saja entri malam ini .

Selamanya harimau mengaum . Antara koleksi gambar gambar awek aku. :3




Nota kepala : proses berblogwalking bermula . jangan hairan kalau ada double komen dari diri ini .

    







27 comments:

nik ros said...

yeay..dah tak bz yea

nnt support HM lawan thailand lak yea.tak pe kalah atau menang.semua adat permainan kan.yg penting kita kena sokong walau apa pun terjadi :)

sa mic said...

Wevitttt ! Selamat datang kembali .. eahhkk?! :B

Leeza dayasari [santai leeza] said...

jom pg stadium ahad nie.. hehehehe

Misz Fazie said...

yeahh selamanya harimau malaya~

boni kacak said...

sama2 kita doakan agar rentak kemenangan akan terus dapat dicipta.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

harimau malaya.....

Kasih Salina said...

salam kenal..betol tu, semua rakyat malaysia bangga..akak follow sini juga ye, no:470

Cik Pensil said...

hoho ;D

adyna said...

btl tu sasha ;) tapi kena marah gak baru diaorg main btl2 ;)

Wak Gelas™ said...

wak ingatkan dh menang lawan Siam .. uuhUUuh

Arjuna Silvera said...

menang atau kalau sokongan mau padu..kritik mesti membina... salam singgah,

Miss Zahirah said...

selamat berbola.. selamat ber'blogwalking'..
hehehe

TiranaAduka said...

salam shasha
Tirana aduka dt pg selasa melawat.

AQu Mad said...

btl tu kene maki baru diorang main sungguh2.. takde eksperimen lagi.. hehehe..

AQu Mad said...

bro.. kalau harimau malaya kalah lagi pasni terpaksalah kita join harimau malaya.. menebus kekalahan..

Mimie said...

hidup harimau malaya

Denaihati said...

semoga harimau malaya cemerlang juga bertemu thailand nanti.

syiela said...

hidup harimau malaya

IntaNBerliaN said...

pmainan dorg mmg cantik kn...... bangga kn.. :-)

centraniaga.com said...

Tahniah...harimau malaya..anda layak menang..!
kredit buat Safiq sang captain yang sangat menjunjung tinggi fairplay
Mudah-mudahan menjadi ikhtibar buat GARUDA..
apapun "GARUDA tetap DIDADAKU"..hehe

--penyokong sporting---

hainom OKje said...

Ada harapan menang lagi nampaknya Harimau Malaya ni.

Si Matatajam said...

Hope kejayaan ni berterusan...sokongan pada depa pun kena mantap gak walau kalah..

QasehnyaRania said...

ciksu layan kat kedai mamak je mlm tu..
sebab baru lpas hantar mak perak naik bas..

pa pepon mm terbaek ;D
tunggu mlm ahad ni pula..

QasehnyaRania said...

tunggu aksi ahda nnti pula..
go..go..harimau ;D

C'Jai said...

Tahniah ghimo.....:)

D i n said...

hehehe harimau malaya menganazzzz heheeh dan yang lagi bangga gambar doodle harimau malaya kat atas tu di design oleh lecture din yg bernama cik acap a.k.a cloude nimbus~ hehe ...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bangga sangat :-)