Sunday, December 16, 2012

"Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza"

Assalamualaikum?


   Adakah anda nampak banner ala ala santai yang berwarna hijau putih di atas? kalau nampak, tahniah ! anda belum lagi rabun . hoho . Banner di atas adalah segmen "Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza " .
   Sebenarnya ini adalah segmen pertama kak Leeza buat.Sila sila lah join, anda tidak akan rugi mengenali cik Leeza ini, Sudah nama blog dia santaileeza dot com , mestilah orangnya santai . dia juga peramoh dan sporting orangnya, tidak gituu cik leeza. *nampak kebodekkannya disitu haha . Dia juga salah seorang pengomen tegar di blog aku , jadi ini lah masanya untuk aku membalas budi baik cik Leeza
   Jika anda rajin , jom join segmen cik Leeza, untuk ceriakan hari anda dengan santai menyantai. Caranya Tekan sahaja banner Santai itu, dan  kapal terbang di dalamnya akan membawa anda terbang  ke stesen minyak , lepas tuh beli biskut sikit , then akhirnya anda akan di landingkan ke blog cik Leeza.
     Nampaknya panjang betul ayat ayat cinta yang aku bagi ni, ahaks .Jadi aku Akhiri dengan ucapan selamat beersegmen cara hidup santai. maaf ini entri autopublish. gua sibuk sibuk ala ala datin maimun hari ini, secara serta merta berblogwalking akan tergendala buat seketika.

  • LANGKAH PENYERTAAN :

1. Buat ENTRY yang bertajuk "Blogger Paling Santai 2012:    Cenderahati Pertama Santai Leeza"
2. Letak Banner kat atas ni dan link kan ke entri ni. (macam biasa tu)
3. Follow Blog Santai Leeza dot com
4. Like Fan Page Santai Leeza (SANTAI LEEZA PAGE) untuk tahu perkembangan segmen
5. Semestinya WAJIB tinggalkan link/url entri di SINI
6. Hanya terbuka untuk Blogger Malaysia. 
7. BERMULA 15 Disember dan TAMAT pada 30 Disember 2012, 11.59 malam.




CENDERAHATI YANG DIBERI ADALAH SEPERTI BERIKUT :  
  • Tempat pertama : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') berserta frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat kedua : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat ketiga : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain dan blog review oleh santai leeza.
  • Saguhati : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame.
  • Jumlah penerima saguhati seramai 10 orang.
  • ** Boarding Pass Santai Leeza dot com hanyalah rekaan semata dan sebagai tanda kenangan serta penghargaan terhadap bloggger. 



Nota kaki : sebarang permasalahan sila tanya kepada puan punya segmen. sila tekan header yang terhias dibawa untuk menerbangkan anda ke blog Cik leeza :)



28 comments:

hazwan hairy said...

wahhh!! gudluck ok..smga kita dpt..ahha :p

Mimie said...

hadiah2 best tp nk join tuh bukan main pemalas akak nih hah...hahaha

Cekodok Manis said...

Nanti wa join , kihkih ! ;D

Jna marcello said...

amboii hadiahh dyee... ;)
menarik tetarik ;))
All the best Sha ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mekasih.. mekasih..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sibuk ala-ala datin maimun yer cik kak.. kalah mak jenah erk... siap beli biskut lagi. beli lah keropok super ring ker.. ki ki boleh buat cincin oren di tangan.

shasha yacob said...

@hazwan hairy

hokaloh, haha semoga kita dapat lah yoo

shasha yacob said...

@Mimie

haha, jom lah

shasha yacob said...

@Cekodok Manis lu memang kena wajib joingg

shasha yacob said...

@Jna marcello

haha, apa tunggu lagi jom join

Shiyda Aqma said...

gudluck ! :D

shasha yacob said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
hahaha, datin maimunpun boleh kalah okeng. sama sama kasih

Cik Lady :) said...

hehe datang dari blog leeza,
salam kenal :D

Seneorita Baharin said...

Good luck dear..hee :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck dik :-)

Kesuma Angsana said...

gd luck ye dear

Aida Omar said...

banner dia lawa.. good luck dear :)

Si Matatajam said...

Gud luck...

Cinta Misteri said...

Good luck Dior~
Dr segmen yg sama

Remy hazza said...

gud luck sha...semoga berjaya nanti......

IntaNBerliaN said...

cantikla banner tu :-)

IntaNBerliaN said...

done nutrilite n genting

ecah said...

salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

shidaR said...

gudluck dear :)

Nurfara Hani said...

Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

QasehnyaRania said...

ciksu join juga

QasehnyaRania said...

http://www.santaileeza.com/2013/01/pemenang-segmen-blogger-paling-santai.html

cepat tgk anda adalah pemenangnya ;)
tahniah diucapakn ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

miss u...