Tuesday, December 4, 2012

Hadiah Sudah Sampai

Salam selasa,

   Hadiah sudah sampai, Tepuk tepuka tangan. Lama punya tunggu akhirnya sampai ke tangan juga. haha . Hari itu punya hari tu punya hari tu, aku ada join giveaway dari Fatin Najwa . Dan aku telah diumumkan sebagai pemenang baju bajuan. Horeyy !
   Hari tu pihak pejabat pos ada kol aku suruh ambil barang pos, sebenarnya ada dua hadiah yang sedang di nanti nanti kan, satu baju dan satu lagi gelang. then aku suruh kakak aku ambil , akhirnya sampai ke tangan aku. jom tengok notice yang dia bagi.


Cuba teka ? *lawa tulisan penganjur . hihi*

  Walaupun pun agak kelambatan sedikit hadiah itu sampai, akhirnya sampai juga. kami paham juga bah orang buat perniagaan nih, banyak susah maa. and thanks Fatin Najwa sebab mengumumkan saya jadik pemenang .


  And wallaaaa, Stylish Halter Neck Dress yang aku menang, Jom skodeng .



Nota kaki : tengah dalam feeling senyum senyum Kucing, sambil menantikan gelang untuk sampai ke tangan.



37 comments:

cik nana said...

bestnyee..

Pena Menari said...

wah, tahniah ^^

Mimie said...

tahniah

man said...

Tahniah mmg lawa baju 2..hehehe

kak nora said...

tahniah..tahniah..Makcik dah menang..yeahh!!

syiela said...

taniah dear.. untungnya dapat dress cantik!

sa mic said...

Ewaaaah taniah . Ekekekekeke ;B

P U C A T said...

untunglahhh :)

yaya ade said...

wahh bestnya. tahniah :)

Fatin Najwa said...

ehehe. maaf ats sbrg kesulitan. tp Alhamdulillah, akhirnya smpai jgk kpd pmng. klau sudi, share la gmba pkai dress tu ye :D

Tihara said...

as salam

alhamdulillah, congrats dapat hadiah :)

Hnahdy said...

nak tengok.hehe kena pa kena p embik kat pejat pos. bukan dia hantar sampai rumah?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah dpt hadiah... awesome.

IntaNBerliaN said...

wah bestnya menang dress

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hello......................

Myra Jay said...

Tahniah ye... Memang senyum selalu la ye ;D

nik ros said...

untung la. cantik nyer maxi dress tu :)

Shasha Yacob said...

orang kampung , biasa lah.

boni kacak said...

pejat tu apa?? pijat ke??hehehehe

boni kacak said...

hadiah untuk saya mana??hehehe :P

hainom OKje said...

Cantik dress tu Shasha....macam tu sebijik ke ? Wah beruntunglah...

Misz Fazie said...

wahhh kemainn dapat dress vogue gitu. haha tahniah laa timbul rasa jeles dalam hati ni. haha.

miz ruha said...

wah bestnya... tahniah... ^_^

Si Matatajam said...

Tahniah dear...bertuahnya..

Eiqa Almond said...

waahhhh.!!!
tahniahh tahniahh :D

aku HaniAsyira said...

meriah kat tgn nanti kan

boni kacak said...

wah...tahniah... hadiah untuk saya tak ada ke??hahahahah :P

adyna said...

tahniah :) wow cantiknye dress tue sasha

QasehnyaRania said...

wow..jeles sey tgk dress tu.
nway, tahniah ;D

محمد رازيق said...

wah. thniah. syoknya dapat hadiah. kami ni xda pun. hehe

-meeSUPERGIRL- said...

wah kelassss hadiah tuu . boleh pakai pg dinner dgn pakwesss

Kasih Salina said...

tahniah dik..bertuah la tu..cantik dress tu..

C'Jai said...

salam..lama tak jenggah sini..Tahniah dapat hadiah comey..

Shasha Yacob said...

haha, tertypo la tu. hamboii.

Shasha Yacob said...

eh tinggal kat PEJAT pos haha. :P

QasehnyaRania said...

done for white.my

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyerrrr...tahniah