Thursday, December 20, 2012

Hadiah sudah Ditangan

Assalamualaikum?

   Pagi pagi dapat panggilan dari encik pejabat pos, yang menyataakan bahawasanya barang atau lebih dikenali sebagai hadiah telah pun sampai. keesokan harinya aku meminta bapa aku mengambil barangan tersebut di pejabat pos. dan kelihatan sampul surat coklet yang sederhana telah berada di tangan ku beberapa lama kemudian.

  Cuba teka teki apa dalam menatang coklet nih. tet tet tettttt. masa tamat . jawapan dia ialah. jeng jeng jeng. tengok gambar di bawah.


   Segelang gelang silver lawokan. Aku dapat hadiah nih , sebab blog aku jadi top refer di page dia. iaitu Datin fatin diana . Terima kasih daun keladi. walaupun aku sebusy busy daun keladi . tetap ada rezeki dicelah celah jalan hidup ini. *hamboi,


   Dengan ini , aku sebagai tuan tanah ingin meng akhiri entri ini dengan gambar separuh gila with tohoyol.  Tidak lama lagi aku jual jual baju di page supermanpuanya.blogspot. tu. rajin rajin lah bershopping disana.


Nota kaki : mohon maaf kalau aku lambat terjah kamu kamu kamu yang singgah di blog usang ini. :)

31 comments:

sa mic said...

Uihhh! lawa :O! eh eh nak berniaga? Hehe boleh usha usha kalau cegeni

Misz Fazie said...

bestnyee dapat hadiahh :)

-meeSUPERGIRL- said...

ah .. tahniah ... adik ke tu ? haha . same senget mcm kakak dy . kakakkakaka

Dianaa said...

jeles pulak tengok gelang tu. cun oi. haha :D

Si Matatajam said...

Cantik bangle tu..tahniah

onie said...

tahniahhhhhhhhh adik :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahhh, syiok la die..bila nak bagi akak plak

krole said...

tahniah yew..pergh! cantek tu

Arol Mubin said...

Tahniah! :) Bestnya dapat hadiah. Arol dah lama tak dapat, sebab dah jarang join segmen/giveaway/contest.

Nick Nashram said...

bestnya dapat hadiah.
selama berblogging belum pernah dapat expected or unexpected gifts..hahah

Leeza dayasari [santai leeza] said...

masyuk.......

miz ruha said...

sukanya hadiah dah sampai... :)

nik ros said...

lawa sgtttt..bestnyer

donnyien said...

hai shasha,
tahniah! dapat hadiah jadi top referrer di blog hebat Datin fatin diana tu.. turut berbangga.

boni kacak said...

tahniah..pinjam seminggu.hehehehe :P

penyuluh perikanan said...

wah mantap dapat hadiah
selamat dan sukses yah

nadia said...

salam dear :)
thank you sooo much sudi tinggalkan komen dekat entry nadia yang perlukan sumbangan utk anak-anak yatim tu. dan nadia sangattt berbesar hati and mengalu2kan shasha untuk buat entry mintak sumbangan jugak. hanya Allah mampu balas jasa baik shasha. thank you sooo much dear.

hainom OKje said...

Gelang eh tu Shasha...ingat cincin.... cantik!

hainom OKje said...

Teringat cite Zaiton Sameon Inilah Kisahku!... Masyuk!!!he..he..

intanfirdaus247 said...

salam shasha..sorry kak intan baru dapat follow..tenet rumah slow..:) tq yer follow kak intan ye

hazwan hairy said...

tahniah...dh lma xdpt hadiah mohon bg adiah pape..haha

Mimie said...

tahniah dik

N.Aima K said...

wah ni area kk boleh ka COD hik hik

Remy hazza said...

tahniah...cantik sangat gelang tu...... sesuai sangat dgn shasha.....

C'Jai said...

tahniah...sesuai gelang tu dengan tangan orang muda..hehee

QA's ~ mamapapa said...

wah2!!!cantiknya silver bangle tu :)

Shiyda Aqma said...

bestnya dpt hadiahhh ! :D

IntaNBerliaN said...

cantiklah...!!

amranaiman said...

wowowowoowow cntik :D

hnahdy said...

apa? xmau? bagi hana..hehe hana dah berkenan dah ni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah..cantik sgt