Sunday, December 9, 2012

Update Keputusan : Malaysia vs Thailand Separuh Akhir Piala AFF Suzuki

Assalamualaikum?

Gambar dirompak di SINI.

   Dengan ini di maklumkan bahawasanya Harimau malaya akan berlawan dengan Sang Gajah pada Jam 8 malam hari ini, hanya ada tinggal beberapa minit lagi pertandingan akan di mulakan. Oleh itu Mari lah kita ramai ramai memberi sokongan yang baik baik untuk pemain Harimau malaya. Tolong jangan ada yang jatuhkan semangat juang encik Harimau. Kalah menang adat permainan . jadi di minta semua rakyat malaysia menyokong harimau malay , tidak kita tua , muda, janda, duda, bujang, single, couple dan yang sama waktu dengannya.
    Bagi sesiapa yang sudi letakkan banner harimau malaya di blog anda sila terjah Blog Denaihati . jom Bagi semangat semangat semangat. 

Pusingan Pertama

Philippines vs Singapore : 0 – 0

Malaysia vs Thailand pada 9/12/12 jam 8.00 pm waktu Malaysia di Stadium Nasional, Bukit Jalil. Harga tiket RM40.

Pusingan Kedua

Singapore vs Philippines pada 12/12/12 jam 7.30 pm waktu Singapore di Stadium Jalan Besar.

Thailand vs Malaysia pada 13/12/12 jam 8.20 waktu Malaysia di Stadium Supachalasai.




Maaf Khairul Fahmi, wa sudah jatuh hati dengan Farizal Marlias. ahaks. 


Nota kaki : Maaf . Berblogwalking tergendal buat seketika. bagi laluan kepada bola dulu.


UPDATE !

Keputusan Penuh Malaysia vs Thailand Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 

Malaysia 1-1 Thailand

Jaringan goal malaysia Norsyahrul Idhan/Mat Yo.


Ayoyoyoyoy . Harimau Boleh !


21 comments:

Hazmin Hamudin said...

Harap Malaysia berjaya menumpaskan Thailand macam ni.

Maria Menado~ said...

go go malaysia go! hehe~

Dunia Wilma said...

Chaiyo Chaiyo Harimau Malaya ^_^

adza irdawati said...

selamanya harimau malaya hehe

sa mic said...

apek dah lupa daratan ._. very dissaponted with him

kyo_9 said...

sayang plak cubaan last tu x masuk.. seri la plak~

BMA said...

bolehlah..

D i n said...

hehe seri la tadi heeh agak susah kalini laluan harimau malaya

✿A I N A A✿ said...

semoga hari Rabu ni Harimau Malaya akan menang.. Tahniah kepada Harimau Malaya tadi.. hehehe

cik nana said...

Kita mesti kena menang kat Thailand nanti. Mesti klu mahu ke final. oh my farizal. hahaha tiba2..apex boleh cuti kawen dah. hiuhiu

Si Matatajam said...

Menang sokong, kalau kalah pun mesti la kena sokong..bagi bertambah semangat utk pertempuran akan datang ye tak?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

semangat tak tgk bola tadi??

-meeSUPERGIRL- said...

apek tetap dihati :) hahahahha

Mimie said...

Hopefully separuh akhir kedua nanti Malaysia menang

nik ros said...

apex ttp pujaan hatiku..hahaha

Misz Fazie said...

wa pun dah jatuh hati dengan farizal marlias. aummm! hahaa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

timbal balik ni moga mesia menang...go go go

TiranaAduka said...

yg penting semangat kesukanan!

نورعيم said...

apek tetap no 1 bagi akak. haha maaf! :p

Bangun said...

moga moga thailand menang !

shidaR said...

farizal dah tgglm kn apek abislahh...huhuhu