Thursday, December 6, 2012

Jogging Di awal Pagi

Hiapppp,

Pemandangan di waktu pagi. snap !

   Semalam, tidak tahu mimpi apa, tiba tiba rasa di hati ingin memanjat bukit atau nama yang biasa di dengar berjoging sampai ke bukit pada subuh hari. Jadi kami semua 11 orang merancang naik bukit awal pagi jam 6 . Semangat sudah kami tidur.
   Keesokan harinya kami bangun sebelum subuh lagi *nampak pembohongan disitu* . Dengan semangat untuk berjoging, tiba tiba di miscol di sms semua orang tidak membalas, lama punya tunggu , dengan ketekatan hati kami 4 saudara joging jugak. Jalan punya jalan , akhirnya hanya sampai separuh jalan saja, sebab semua perempuan, yang paling muda tua aku lagi tuh. jadi Jom layan gambar.

Jalan yang dilalui.


Berhenti Kejap, ambil gambar kaki -___-


Iklan, Sebelum dan selepas


Sampai di separuh puncak bukit, Berhenti. dan turun.

 Awas ! Kawasan anjing mengejar. jadi kena slow slow jalan di kawasan nih.

Akhirnya sampai rumah, Dalam pikiran, balik ruma, minum kejap, lap peluh , lari lari sampai bilik, on wifi , on laptop . dan buat entri sambil dengar lagu orang lama. dan akhirnya Jadi lah kokokrunch .

Nota kaki : nanti aku bagi kaki yang lambat bangun tuh. membantutkan perjalanan pergi bukit seja.


33 comments:

QasehnyaRania said...

best ni..lama tak buat xtvt panjat bkit..

fandyz said...

eh bahaya la jogging awal sangat.. tunggu la terang.. Anyway teruskan usaha.. anda mampu mengubahnya.. :D

C'Jai said...

masyaAllah c'jai suka pemandangan langit tu.... Pandang langit yang terbentang luas tu kita rasa kerdil sangat..

Maria Menado~ said...

haha.. bagus2.. naseb bek ade jugak 4 orang yg berjya meneruskan perjalanan kan.. =)

faraa haniey said...

mesti best kn,joging ambel angin pagi yg segar tuhh..huhuhu
http://oursweeetlove.blogspot.com/

boni kacak said...

indahnya pemandangan pagi... rajin betul dia jogging ye..hehehe..bagus2. baik untuk kesihatan

shasha yacob said...

opkos lah rajin.

shasha yacob said...

hihi, dogill biasalah

syiela said...

rajin betul jogging awal2 pagi.... kena angin segar bestkan

Miss Zahirah said...

dh lma x jogging.. rindu2an.. hihi

✿A I N A A✿ said...

cantiknyaaa suasanaaaa.. nk berjogging pun best, mata pun sedap mata memandang... =D

dya bunga said...

rajinnya berjogging waktu pgi.haha..kalau dya mmg liat nk bangun pgi.haha

hainom OKje said...

Shasha...okje tak dpt tgk gambar..,biasalah cik siput dtg! Dengar cite sambil mulut terlopong!hu..hu...

nik ros said...

rajinya jogging. akak ni jenis yg sayang lemak, mmg takkan la pi jogging...haha

Pena Menari said...

hahhaah...ayat akhir tu best "buat entri sambil dengar lagu orang lama. dan akhirnya Jadi lah kokokrunch"

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa seronok tu. bngun pagi2.. lama tak menikmati suasana pagi.

Misz Fazie said...

rajinnyeee.. dah lame nau tak jogging dah berlemak2 kat badan ni. hahaa

jaakechik said...

lepas baca entry ni baru jaa perasan lama bebenor tak berjogging .dulu zaman takdak anak sokmo jer gi joging kat taman..hihi,..

miz ruha said...

rajinnya berjogging... bagus2... baik untuk jantung... :)

❤~Emma Abduh~❤ said...

cantiknya pemandangan d waktu pagikan??sy sllu liat nak bgun...sllu tlajak.. :p

sa mic said...

ewaaah lu ! Haha okay apa jogging pagi pagi boleh bakar lemak berlebihan :B ..

taty nadiah said...

waa, saya pun mau jogging la.

Kesuma Angsana said...

wah mmg best cam ni

نورعيم said...

subhanallah, lawanya permandangan waktu pagi.

dah lama ni tak joging. rasanya mmg xsempat habis kot kalau joging. hihi.

Hnahdy said...

lama xjog wktu pagi.huhu

Si Matatajam said...

Bestnya dapat hirup udara segar kan..

Aida Omar said...

bestnye jogging sambil hirup udara fresh di pagi hari.. waktu subuh paling syok :)

Jna marcello said...

seronok nye Sha...
nak joinnnnnnnnnnnnnnn

Remy hazza said...

joging waktu pagi lagi nyaman dari ptg2.....
cantik gambar2 tu.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bagus ni jogging awal pagi :-)

-meeSUPERGIRL- said...

mase tu mybe mee tgh bermimpi lg .

AQu Mad said...

joging x ajak aku wakaka

Tihara said...

lawa gambo views pagi..best nye joging berteman..akak tiada berteman nak joging2 ni :)