Saturday, December 8, 2012

Maharajalawak Mega 2012. Musim penyingkiran.

Haipppp,
gambar, kredit dekat tukang twitter. 



  Ya betul minggu penyingkiran pada malam ini. Bagi yang minat meminati kepada warga warga maharajalawak mega 2012 ini mesti mewajibkan diri itu duduk depan tibi sambil makan keropok ikan kan .Tapi yang pastinya aku menunggu nunggu adeyyy Jozan satu *geleng geleng kepala*.
    Dengan suka suka hatinya aku memberitahu bahawasanya JOZAN tidak mengecewakan pada malam ini adey adey adey, tea ice soneyy satu. haha. 
    Holamak zizan pakai baju sekolah lah, ini membuktikan dia telah mencairkan hati para para wanita yang meminatinya di seluruh stadium itu dan jugak para para pondan yang meminatinya tidak lupa juga kepada makcik makcik di luar sana . termasuklah diri ini. okay sudah sudah dengan boipreng i zizan tuh.


    Dan dukacitanya di maklumkan Pmai, Dadidu dan Balas terkeluar pada malam ini. sungguh . tidak aku duga , kenapa mesti balas terkeluar. dorang lawak apa? mau buat macam mana ,undian buat balas dan otai otai kita nampaknya tidak menyebelahi mereka malam ini.
     Okay okay jangan sedih sedih, jom tengok gambar para para peserta maharajalawak mega yang sempat aku curi rompak dekat page maharalawakmega. yang best ada disini :)

lama tidak dengar cerita Yb kita, hidup Yb !

Ohmaigad. zizan please, jangan rompak hati aku. haha -__-

ini pun best, cerita pasal bola. yang penting dorang sukung Harimau malaya

ini pun best bro. nasib tidak tersingkir .

  Kesimpulannya , kenapa harus ada tiga penyingkiran? kenapa tidak lima sekaligus. ehe. jangan bash aku. -___-. yang penting malam ini JOZAN MelatoP  ! Zizan zizan. Bgai yang tidak berpeluang tengok tadi , cuba klik SINI. carik sendiri ya, scroll jika rajin. :)

Nota kaki : aku pilih Jozan, anda bagaimana ?






31 comments:

CikMunBlogger said...

kite tak de astro . kite tak leyh tgk MLM . hehe . tpi kite taw , JOZAN mesti best . hehe

✿A I N A A✿ said...

ena tak tengok!!! ena tgok cerita kat Disney Channel.. ishhh ruginyaaaaaaa hurmmm.. terima kasih la entry sis ni.. boleh ena tahu perkembangan semasa maharajalawak mega

shidaR said...

kak sempat tgk time jozan jer sbb ttdo huhuhu^^myb kak lebih kepda pink JAMBU heheee..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza tak amek astro citra or mastika... haaaaa.....
buat masa ni download, tp tak tgk2 lagi.... aduhai.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

#dilandaterkilannie... huuuuuu

nik ros said...

amboi..peminat zizan yea
sis nak minat johan la..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

kan? singkir je semua . tggal yg nak bwk pg final sudah la . hahahhaha

cerita best said...

la x tido lg pakjoe ingat pakjoe terjah pagi nie x kantoi hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yup tak dpt lelap mata nie..

Wak Gelas™ said...

wak pon X sempat nk layan maharajalawak nii.. IHhkkks

boni kacak said...

wah...sampai 3 kumpulan tersingkir?? banyak juga tu... saya tak sempat nak tgk..

boni kacak said...

wah...sampai 3 kumpulan tersingkir?? banyak juga tu... saya tak sempat nak tgk..

QasehnyaRania said...

ciksu tak tengok.dah terminate astro :D

mornink ;D

Syaifuddin Alias said...

sempat jugak tengok semalam sekejap ..haha

hazwan hairy said...

sekali 3 org keluar..hamikk..hahaha.....dh blh jangka dh :p

sa mic said...

selamanya Jozaaaaaaaan! Haha auw auw auw

Ayie Abas said...

jozan ayie pun suka depa..memang lawak :)

Tihara said...

as salam

paling best jozan, shiro,jambu,R2..tu jek :)

Misz Fazie said...

tak berpeluang nak tgk mlm ni cedih :(

diana said...

ramai penyokong jozan nih..:)

Si Matatajam said...

Mmg dah bleh agak sapa nak kuar hi hi..

Pena Menari said...

wah...hi hi

shar90 said...

huhuu... xtgok pon... ekekee

Shiyda Aqma said...

jozan ! go go go ! haha :P

hnahdy said...

dah tengok kat youtube :)

Eiqa Almond said...

Mesti lah Jozan.!! ahhaa
Tapi kan Da Di Du tu malam semalam tak berapa nak menyerlah laa semalam, tak gelak pomm

Mohd Zakwan said...

cuma kesian tengok orang2 dah lama dalam bidang lawak ni... buat lawak orang tak gelak pun.. mungkin lawak orang sekarang ni dah lain.. and Jozan je paham kan cara nak buat lawak orang2 sekarang ! vote for Jozan :D

jemput singgah blog zakwanzain [dot] com....

cik nana said...

yeayyy suke jozan jugakkkk ! :)

hainom OKje said...

Dah lama tak tgk astrolah Sha...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

apsal bandung jokers tu xkeluar lg..tensen akak tgk haha

Mimie said...

sekali 3 group yg kuar...lwk dorg memg tak menyengat mlm tuh