Tuesday, December 18, 2012

Nuffnang Again.

Assalamualaikum?


   Tiba tiba tangan aku meraba raba tetikus dan terus tertekan masuk ke nuffnang. Dan Tengok, walaupun aku busy betul betul. Encik nuffnang tidak kedekut pun bagi CPUV dekat aku, nih firsttime dapat cpuv  2 kali dalam sebulan, okay nampak macam biasa biasa seja bagi kamu semua, tapi tidak aku. Telima tasi encik Nuffnang.
Nampaknya Lisa surihani pun Teruja aku dapat Cpuv. haha

  Kalau mahu tahu Sedikit sebanyak tentang Amway Nutrilite . Rajin rajin lah tekan iklan di dalam blog ini, cara itu adalah lebih afdal orang tua tua cakap. Tekan SINI kalau mahu tahu tips untuk dapat Cpuv.

Begini lah rupa iklan termelekat di blog aku.

Nota Kaki : Malam malam baru aku ada masa BW . xoxo dee publish. haha 

29 comments:

hazwan hairy said...

hahha...lisa oh lisa....untunglah asyk dpt ja..ni xdpt2..haha

nik ros said...

untung ok. byk cpuv yg singgah yea

Nabila Medan said...

bestnya. nabila click nuff kamu :D

Nick Nashram said...

asyik dapat be je..
ni yang buat orang jeles ni..huhu

cik nana said...

hai adik ! marilah kita berkongsi cpuv. haha

✿A I N A A✿ said...

Tahniah ye!!! hehehehe

cik nana said...

baru cek nuffnang tadi. yehaaaa akk pun dapat jugak CPUV baruuu.

Mimie said...

alhamdulillah rezeki

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah.. :) mee tak dapat lagi be . dapat kempen baru ... huk

Shiyda Aqma said...

bestnyer dpt cpuv :D kiter tak melekat2 lagi . hehe

luqman zakaria said...

iyer launtung betul asyik dpt je..blog arepnakbebel xdpt2 pon ni..sobs!

sa mic said...

hahah xD amboihhhh tauke nuffnang . Taniah ,kihkih

onie said...

terbayekkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

N.Aima K said...

siuknyaaa

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terbaik dr ladang.. sbb dpt cpuv.. leeza belum pernah dpt tau.

Cinta hazanis said...

banyaknya CPUV dia. :P

Cikgu Fikri said...

wah..terbaek..
tahniah.. :)

afifudinsohaini said...

jeles ah..haha..jom bw sini..
http://www.jeritpekik.my/

hnahdy said...

hana xpernah pun dapat..

AminJohar.com said...

Wah syoknya @Shasha,
dapat BE..

Teruja juga melihatnya..

Iklhas,

Amin Johar (AJ)

boni kacak said...

wah..tahniah..hehehehe

Wan Afzan said...

tersenyum sorang2 teringat cerita lisa bila baca nota kaki tu.. comel la lisa..

dya bunga said...

wah..bestnya dpt be

kay_are said...

dapat be lagi? waah.. untung nye.. murah rezeki ngan be blog ni.. tahniah =)

Izara4eva™ said...

omaigod omaigod ! kita pun xcited :D

Si Matatajam said...

Tahniah dear..

shidaR said...

tahniah2 dear ^_^

IntaNBerliaN said...

tahniah... murah rezeki :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shasha..murah rezeki