Tuesday, January 1, 2013

2013 come to papa, come to papa

Assalamualaikum 2013 ?


    Malam ini Tepat Jam 12 mlam akan bermulalah tahun baru 2013, dan aku bermulalah hidup aku menjdi mangsa SPM semua pelajar mampus, eh eh sijil peperiksaan menengah kalau tidak silaplah. kalau makna spm aku tuh pun silap, susah kita kalau begini.
    Nampaknya tahun 2013 akan menjadi satu alam yang akan buat diri ini menghempas pulas, hantuk kepala, tarik rambut, muka kena cakar ayam, hentk hentak kaki, hati bagai ombak tsunami, tangan menjadi robot, dan badan bagaikan tengkorak. nampak pantun aku buat untuk mangsa spm 2013 itu.Hoho
   Okay lupakan pasal spm , sekarang ni aku setkan update jam 12 malam tepat tahun 2013 sebab sibuk tengok cerita mimpi cinderella, tajuk macam budak budak punya ceritakan. tapi ni cerita se manis manis daun keladi. orang melayu punya cerita, tapi best , cerita ini juga cerita terakhir aku tengok waktu 2012.
    Next , sempena 2013 ini aku buat bloglist khas di blog kedua aku eh ketiga sepatutnyalah sebab ada lagi satu blog aku khas untuk aku join GA GA semua tuu. Bloglist tu Khas untuk pengunjung pengunjung blog aku dari yang lepas lepas lagi.
    Azam aku untuk tahun 2013 adalah melaksanakan semua hajat dan azam aku yang belum terlaksana tahun lepas punya 2012. HOHO selamat tinggal encik 2012 banyak kenangan antara kau dan makcik aku. :) dan semoga aku dapat ipod2nd dari wakgelos, hihi


SELAMAT TAHUN 2013 !

 

44 comments:

dya bunga said...

wah..blaja rajin2 ye dik

farah.fauzi said...

selamat tahun baru.. good luck spm :)

Shiyda Aqma said...

happy new year ! :)

CikMunBlogger said...

SELAMAT TAHUN BARU .
SELAMAT BER - SPM .
SELAMAT DAPAT IPOD 2 .

hehe :p

nor laila said...

singgah sini

Ayie Abas said...

salam shasha...:)

ayie x pernah jumpa pun blog shasha yg lain?

selamat tahun 2013...semoga sukses SPM nanti ya my friend :D

boni kacak said...

selamat tahun baru awak... dan semoga terus sukses dengan SPM yang bakal mendatang ni..belajar rajin2 tau.. buat yang terbaik dan banggakan kedua ibu bapa awak :)

QasehnyaRania said...

as-salam selamat tahun baru

MystoryPic said...

salam perkenalan dan selamat tahun baru Dik...

selamat berhempas pulas puting beliung ye struggle utk SPM... good luck

Kasih Salina said...

selamat tahun baru..semoga 2013 akan lebih bermakna..apa azam tahun ni..azam tu satu doa tau..

aQu Mad said...

SPM , semua pelajar mampus ? wakakakaka..

nik ros said...

selamat tahun baru dik.moga Allah permudahkan semua urusan kita di tahun baru
good luck untuk SPM :))

May Eva Sofea said...

Goodluck SPM 2013 Sasa :DDDD !

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat tahun baru...moga tahun baru ni lebih bermakna buat kita :-)

shar90 said...

slamat tahun baru shasha... smoga berperang dgn spm smpai pihak spm tunjuk bendera putih ye... hee ^^

-meeSUPERGIRL- said...

good luck utk spm ;)

sa mic said...

selamat tahun baru wooo! SPM yaaah this year! ahaha goodluck taw :P

hazwan hairy said...

selamat tahun baru 2013 sha..semoga tahun 2013 lebih bermkna dlm diri anda :-)

aku HaniAsyira said...

selamat tahun baru yea. nak spm?? baik2 lah tahun ni.. or jaga2

shasha yacob said...

baik lah makcik :D

shasha yacob said...

hihi, semoga semua selamat ditanga hihi :D

shasha yacob said...

happy 2013 too :D

shasha yacob said...

hihi tengs , happy 2013

shasha yacob said...

terima kasih :D

shasha yacob said...

hihi, blog satu tuh dalam pembinaan, tunggu tunggu dulu yer:D selamat 2013 jugak :)

shasha yacob said...

in syah allah, doakan aku okay. :D

shasha yacob said...

selamat 2013 jugak :D

shasha yacob said...

salam kenal dan selmat 2013 jugak, hihi tengs ucapan yang bernas :D

shasha yacob said...

hihi happy 2013 jugak. azam tahun lepas belum lagi terkabul, tapi azam 2013 nih mau lulus cemerlang spm hihi

shasha yacob said...

hihi, salah tuh salah

shasha yacob said...

selamat baru jugak , aminn, terima lasih kak nik :)

shasha yacob said...

terima kasih makcik paris :D

shasha yacob said...

Amin, selamat 2013 jugak :)

shasha yacob said...

yes yes, semoga dapat diperjuangkan ahkas :D

shasha yacob said...

tengs kak mee :)

shasha yacob said...

selamat 2013 jugak woo. Mangsa Spm nihh hihi

shasha yacob said...

selamat 2013. aminn, :)

shasha yacob said...

selamat 2013. hihi sebenarnya tidak mau spm tapi itulah kerajaan yang surh, hihi

Si Matatajam said...

Do The best or SPM nanti ye dik..hepi new year

Jna marcello said...

Sha hpy nuyerrrr yesss i just want to be happy in 2013 ;D

Izara4eva™ said...

Selamat tahun baru dear.
All the best ntok spm ye :)

kay_are said...

selamat tahun baru tapi lambat sikit r.. =P ape pun spm tahun ni wat betul2 ye =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat tahun baru... leeza nk happy juga n terus sukses. jom seiring.

shidaR said...

HNY dear shasha :)