Sunday, March 31, 2013

Sejarah Terciptanya Rokok!

Salam,

     Nampaknya kemalasan meng-update blog berkurangan sedikit demi sedikit. *angkat angkat kening .  Jadi boleh lah aku mengaktifkan diri dalam bidang ini sekali lagi , tapi tidak akan se-aktip dulu, ceh. dua hari satu entri boleh lah.hoho.Tapi bidang bw akan tetap berja;an walaupun malas gila khinzir. Nampaknya tersimpang jauh dari topik sudah nih. ok ok.
       Sewaktu aku tengah berjalan jalan di dalam laman sosial facebook untuk baca artikel yang boleh menghilangkan rasa bosan ini, last last nampaklah tajuk "Sejarah Terciptany Rokok" , nampak best. jadi dengan ini aku kongsi kongsi lah sikit pengatahuan ini. sila baca newspaper di bawah ini.



Nota kaki : Di harap tiada yang rabun baca news ni. :)

10 comments:

Amanina said...

wah..baru tahu pasal rokok nie :)

aien hermionie said...

salam..aien nak jemput join segmen giveaway yang blog aien anjurkan.. kalau ada kelapangan waktu jemput join ye.. thanks..

http://www.aienhermionie.my/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

Shakirah Rosli said...

baru tahu. nice info minx share ye ^^,

diana said...

yang merokok /jual rokoki/buat rokok tu kena baca nih..heheh

Izza Sakura said...

Jln2 sni http://izza-sakura.blogspot.com jmput dtg

Shida Radzuan said...

aaa..rabun2 heheee ^_^

Mr. Doctor said...

Fuyoh.. First time tau.. Air kencong syaitan rupanya.. Tp hadis ni xbg sanad kan.. Hmmmm.. Susah skit la nak jdkan hujah.. Tp merokok mmg suck! Hoho

shar90 said...

betol ke nih? xpernh tau sblm nih... tp waa xhisap rokok tp still terkejut bace nih... kne selidik lg nih,,, kne tau sape perawi hadis n mcm2 lagi... xsalah selidik kesahihan kan? hee
btw lame xnmpk mak cik superman nih... hee xP

inche hlovate said...

ow yeke? baru thu huhu

Pykaa Pdott said...

Perkongsian yag bgus sekali . So pada kaum lelaki lpas nie paham2 la sndiri ea . Hehe