Saturday, May 18, 2013

Bangun semula.

Assalamualaikum?


*credit to mr google

       Sekian lama aku tidurkan blog ini, dengan meninggalkan entri entri lama, sekarang aku bangun semula dari tidur yang panjang. hujan rintik rintik,ombak bergelora, mendung mendatang semacam, hamboii, ayat aku pun jadi lain macam. okay stop being like this @!$#$%$.
       Aku rasa macam mau mula berbloging macam dululah, kalau aku tidak sebusy bak pedana menteri, okay lah . cantek, jalannn. Entri iini aku buat, pasal aku mau kasi tahu yang aku ada buat satu blog yang khas untuk bloglist sahaja, siapa rasa mau kena bw, atau mau exchange bole seja pegi ke blog tu. Aku buat tu pun, sebab senang aku mau bw, tidak juga aku juling juling mata mau cari nama kamu untuk bw, teheee.
     Aku dengan rasminnya , ingin merasmikan blog yang khas untuk bloglist aku, BLOGLIST SHASHAYACOB . klik jangan tidak klik. aku sudah buat pembahagian peringkat. cewahh. sila lihat tengok dan see more. :)


13 comments:

aQu Mad said...

makan makan takda ke? hehe..selalunya majlis perasmian nih ada jamuan..hehehehee

Ara Afiq said...

takdak pun dalam bloglist. sobsob

shasha yacob said...

aqu mad: makan makan lain cerita yek. :3

Ara afiq : ontheway. :3

QasehnyaRania said...

hye dik lama sudah kau hilangkan diri ye :)

sihat ke

shasha yacob said...

@QasehnyaRania hihi biasalah, CEO rumah. hihi sihat saja noih :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ena lepas exam hari rabu ni kembali semula berblog.. weeeeeeeeeeee boleh kita blogwalking sama2.. XD

Katak Comel said...

bangkit dan jgn pernah tidur lgi..
hihi

inche hlovate said...

okay dah tengok :)

Kesuma Angsana said...

happy blogging dear

shasha yacob said...

@Ara Afiq ara , aku xjumpa lah blog kau. hihi minta link?

Amanina Mads said...

^_+

Anonymous said...

Woah! I'm really loving the template/theme of this site. It's simple, yet effective.

A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between superb usability and appearance. I must say you have done a very good job with this. In addition, the blog loads super fast for me on Chrome. Excellent Blog!

My web-site ... megafiles

Anonymous said...

If you would like to obtain a great deal from this piece of writing then you have to apply such techniques to your won weblog.


Check out my homepage ... personal injury claims