Saturday, June 22, 2013

Hadiah Berblog

Assalamualaikum?

kredit to cik google
      Hari nih baru aku terasa ada peeling peeling mau cerita pasal hadiah selama aku berblog nih, memang kalau aku dapat hadiah memang malas aku review , tapi mula hari nih aku review lah, kira macam tanda terima kasih aku sama dorang lah.  okay, drum please **

jajahhh*

    Aku sudah gabung semua nih, sepatutnya ada lagi tapi, malas aku kumpul satu satu, nih pun sudah cukup kan kan. hihi. hadiah hadiah nih aku dapat antaranya dari Kak FD, Kak Shida, Encik HH , Kak Leeza , Cik Lisa , dan banyak lagi yang aku lupa, hahahaha, biasa lah semakin nyanyuk sebab sebab kerja sekolah bertimbung. semua benda nih aku dapat dari hasil aku join bendalah giveaway, segmen segmen, contest  yang dibuat oleh para blogger kita. dan,  akhirnya dapat lah juga aku merasa di bagii hadiah . hihi
     Dengan ini aku ucapkan terima kasih atas hadiah hadiah yang diberikan ini, ini kira kenangan aku bersama encik blog yang paling sayangi dan dikasihi. Lepas nih aku update pasal doodle rupa aku pula. hoho wait and see yaa :)


Nota kaki : Terima Kasih Daun Keladi.

6 comments:

Dianaa said...

eh eh, ada nama kak FD lah. tapi mana gambar hadiah yg kak FD bagi? tak nampak pun? hihi :p

shasha yacob said...

@Dianaa akak aku dah tapau. hahah :3

Mizz ErMa said...

wah, byk tu..sy pulak xpenah pon merasa hadiah2 nih..xde rezeki kot, hehe

inche hlovate said...

hadiah dari sya mne? haha

boni kacak said...

ehem-ehem. kata hari tu nak kongsikan hadiah dengan saya..hehehehe :P

shasha yacob said...

@boni kacak sorry lah cik kacak, hadiah dah di borong hahaha