Thursday, July 18, 2013

I'm Back

Assalamualaikum?

gambar Haha, sukjin ,Leekwangsoo adalah hiasan semata mata
     I'm back , berapa kali suda aku buat entri pasal i'm back , i'm back nih, tapi tidak pun pandai back back. aigoo . susah jadi mangsa spm nih . mau pikir syiok syiok sikit terus teringat pasl cik sepiem . ugh!  its killing me. jadi dalam bulan ramadhan yang mulia ini aku kembali seperti sedia kala. menconteng , mencarut , merapuh dan pelbagai me lagi.

      memandangkan , otak aku kosong kosong kosong.... untuk membuat segala kata kata entri di blog pada hari ini, jadi dengan rajin serajin rajinnya, aku akan menyertai beberapa Giveaway or maybe segmen or contest. buat masa ini. memandangkan aku blank , kosong and mong sekarang nih. jadi apa salah nya aku join join benda benda yang berfaedah nih kan. dari pada buang masa tengok seja facebook tu dua tiga jam tiada guna juga. mau belajar pun , bukan masa yang sesuai . adoii.


Nota kaki : bytheway selamat berpuasa muslimin dan muslimat.

8 comments:

boni kacak said...

selamat kembali!! hehehe

Si Matatajam said...

Welkam back dear.. Salam Ramadhan..

kay_are said...

ngah spm ke? kalau macam tu fokus kat spm dulu lepas tu baru blogging balik ok? gud luck!!

Muhammad Zul Fahmi said...

spm candidate?? good luck. kena pandai manage masa antara study dan blogging tau. (pesan kat diri sendiri jugak sebenarnya) hu..hu..

Ara Afiq said...

spm diutamakan blog di dahulukan ye. hehe.

Pykaa Pdott said...

Selamat kmbli dear . Good luck oke ! Fokus jgn tak fokus :)

Wak Gelas™ said...

okehh

adzirah didik said...

Syg., saya manis kee,., hahahhahaha... rindu la sama hardsman yg suka bergila nie.,, klu abis sekola