Thursday, November 14, 2013

Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy


ASSALAMUALAIKUM


Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


Nota Spm : Budak SPM pun rajin ikut bah. kau ada . hehehehehehehehehe

9 comments:

hazwan hairy said...

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

boleh Bogwalking mereka yg join..
http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

Mawardi Yunus said...

salam join segmen yang sama gak huhu. semoga berjaya ye :)

Nurfara Hani said...

Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Pha Is said...

datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
good luck..

Oshin Kecik said...

hai,

salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

WID2 said...

bw sini...
dri segme yg sama..

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

Azhafizah Md Nor said...

Singgah dari segmen yang same

jemput singgah ke blog

http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Kenit Cinonet said...

Assalam, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Fafa Kyraa said...

Assalamualaikum. Blogwalking sini...

Btw, jom join untuk memeriahkan lagi segmen di blog fafa. Suka hati nak buat entry atau tak. Yang penting, harap sudi join. Nak meriah sikit. Hehe XD

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html