Tuesday, January 28, 2014

When I Miss Someone


Hai Hai Hai Hai .



Bila aku rindu dengan kawan aku , eh kawan , eh kawan. aku akan rindu laaa, apa lagi.

Aku Tengok gambar dorang satu satu, aku ingat balik apa jenayah dorang buat dengan aku, aku ingat balik apa jenayah aku buat dengan dorang, baru aku ketawa sendiri.

Aku buka facebook, tengok apa status dorang, aku tengok wechat dorang , aku tengok twitter dorang . ohhh syukur, masih hidup lagi pula penjenayah nih. baru aku terasa rindu balik.

Aku tengok segala video penjenayah ni rakam dulu. ohh rupanya banyak kenangan kami berbuat jenayah dulu. baru aku rasa mau buat jenayah balik.





Our Relationship , it's like
"Cubit Peha kanan Peha kiri terasa sakit, cubit pipi buaya pipi naga pun terasa "

Hope uolls jadi penjenaya yang berjaya. :')


5 comments:

Wak Gelas said...

a friend in need is a friend indeed.., ;-p

Roha said...

hai shasha..lama menyepi...:)
sahabat..hopefully friendship forever :)

Norhasniza Khalid said...

hihi, kesian mereka, ada pulak penjenayah... hihi

miz ruha said...

bila rindu zaman kengkawan, album lama akan dibuka... lepas tu senyum sorang-sorang bila imbas semula...

QasehnyaRania said...

bestnya ramai pulak tu
maaf dik ciksu baru singgah bw..
thanks tau singgah ziarah ciksu