Thursday, February 27, 2014

BOB : Buat Orang Bersalah

Assalamualaikum?


Adakah anda tergolong dalam golongan BOB "Buat Orang Bersalah" ? Hahahahaha baik jujur , sebab aku pun pernah tergolong dalam kumpulan BOB nih. Hehehe  alaaa, sampai sekarang pun aku rasa aku ada buat tapi secara tidak sengaja lah. Hehe Minta Ampun Sepuluh jari. kalau ada aku TERbuat  anggap aku bawa main main/bergurau . hewww~

Tidak tahu apa BOB? mari sekodeng dan lihat. siap bagi cara cara untuk menghindarkan diri dari tergolong dalam golongan BOBO, Eh, BOB nih lagi . Aku tengok video ni lebih kurang macam "menyindir" pun ada . hehe . Tapi semua video "matluthfi90" memang ohhsemm and sempoi. Mari tengok dan muhasabah diri.



What say you? semua ada BOB, BOB, KEBOBOB, REVERSE BOB, BOBGLARS,  DOUBLE BOB, TRANSBOBERS, BOBROTHERS . BOBO HEEEE

DEAL WITH IT , BOBDOH

Part last tu ada orang sabahan juga bah . ketawa aku sekejap waktu matluthfi ter cakap sabahan bahahaha. Tapi, overall semua sempoii derr, wa caya sama lu. heee 


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hi dear
thanks sudi singgah blog sis
follow you back

hainom OKje said...

Nama pun manusia Shasha....adalah agaknya samada sedar atau tak sedar....hehe

cik lisa said...

selalu, ekekeke! kadang kadang tak perasan punya fasal kan, main cakap lepas je, haha

QasehnyaRania said...

hihi..
ada adaa

sha, tu la kan.bnda nak jadik. trauma tau. masa kat penang tu lagi la org masuk time akak tgh tido. nasib la xda pa pe..

sha pon jaga diri k.pastikan rumah sntiasa berkunci kalau dduk sensorang.

BUNDA said...

Kadang2 tu mungkin kita ada terBOB juga secara tak sengaja...dan tak disedari...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. hehe suami akak suka tengok video matlutfi ni. hihi ~~~

izan mama mia said...

hai.. singgah pg jumaat shasha...

Tihara said...

memang pernah
tak dapat lari dari jadi bob
jangan jadi bobo sudah..mih3

Denaihati said...

harap yang bernama Bob takdelah sifat-sifat BOB ni.

shasha yacob said...

@QasehnyaRania ok kak, memang kena jaga jaga juga nih hee :)

shasha yacob said...

@Sheila Salim best semua video dia. cer try tgk :)

Norhasniza Khalid said...

hihihi,... mama singgah nak cepat sha, mama ada kerja tertunggak menunggu..

msredcheesecake said...

Akk pun suka tengok video matlufthi ni.... Mengong berisik videonya...hhehee... Tapi yg ini belum tengok lagik...