Friday, February 7, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.

bangun dengan gaya hidup FROZEN

Awal awal pagi lagi aku menyibukkan diri yang tidak berapa sibuk ini.

Kesibukan aku yang pertamaa. bangun bangun makan maggi yang di buat oleh Chef. Mak Jemah or we can call her Miss Jemmyyy.

 Dalam pertengahan aku memakan sang maggi kari perisa lembu. aku ter sibuk berimaginasi tentang kehidupan ku yang akan datang .

    Selepas berimaginasi , aku pun bercerama di twitter , tweet san tweet sini , tweet sinun, sehingga hati ini puas dengan ke tweet tan aku yang tidak masuk akal tu.
Troll face
Selepas aku suda bertweet sakan. akan ku stalk twitter orang orang yang berkenaan. seperti twitter Mak Jemah, Kak Limah, Pak Din dan ramai lagi.

Lepas aku tidak tahu lagi mau buat apa. aku pun mula awkward, dan memasang semula laptop dan menuju ke laman sesawang yang di beri nama Encik Blog.

     Bermula lah cerita ku di awal pagi ini. sewaktu aku berjalan jalan sekeliling blog, aku terjumpa Artikel yang di beri tajukk "Giveaway 5K Dunia sebenar Shida" . Setelah godek godek entri, follow syarat sana Like syarat sini. akhirnya tercipta lah Entri aku bagi men support giveaway yang di buat kak Shida. Dengan lafaz basmalah, saya mak jemah ingin meng joinkan diri di dalam Giveaway 5K Dunia sebenar Shida ini. Sekian.


http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

23 comments:

Iyqa Gani said...

hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..

jemput singgah ke segmen saya pulak..

http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

nik ros said...

good luck dear :)

iu-hazirah said...

good luck
sy singgah sebentar

http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadya Dyana said...

Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

Lysa.Lexia said...

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadia Farhana Ismail said...

hai datang membalas kunjungan di petang hari :D

Aisya LCHAN said...

membalas kunjungan dari GA yang sama :)

http://aisyasakura.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

all the best!

Inlove -wanda said...

Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
-http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
-http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
-http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
-http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

Noor Najwa said...

bls knjgn

Liniey Nor said...

nice entri..hihi good luck

Dlila said...

tq dh singgah n jga kwsan blog sya.. hehe, sya dtg mmbalas kunjungan pagi ini..
http://dlilasayangmama.blogspot.com/

N.A.T said...

heheheh memang betol2 macam dalam planet bila bw sini ...

... kunjungan balas dari planet sebelah ... Good luck to you too!!

YaNg AyEsHa said...

Salam..saya datang singgah sini balas kunjungan..gud luck :-)

shahida rahim said...

good luck :)

Fynaz Shamz said...

salam .. datang dari segmen yg sama.. jemput singgah :)

http://fynazshamz.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Fynaz Shamz said...

salam ... datang dari segmen yg sama .. jemput singgah :)

http://fynazshamz.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nur Madihah said...

bw sini.. good luck ye

Normi Nieza said...

gud luck...singgah dari GA yg sama..:)
http://norminieza.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

mOoN said...

singgah cni dari GA yang sama.. Good luck..

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nurul Faiz said...

Cikgu Faiz singgah sini pulak ye..
Salam perkenalan :)

Akeyla Azmi said...

congrats!!!! :D Kita semua pemenang Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida
hihihik.
Qila singgah jap hiks.

N-fiq :D said...

HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html