Tuesday, February 25, 2014

Jep Sepahtu Tunang Orang ?

Assalamualaikum?

Tadi awal pagi lagi aku jalan jalan di facebook meronda ronda cerita baru, tup tup nampak Gambar Artikel berkenaan "Jep Tunang Orang" Terkejut beruk , singa, harimau segala aku. Cuba tengok gambar bawah nih.


Dengan tidak semana mana aku terus ke instagram Jep Sepahtu, kuusss semangat, rupanya berita atau gossip ini adalah penipuan semata mata. jom baca komen abang Jep kitew nih. hehehehehe

PART 1

"Kusssssss semangat!! petang2 hari dpt msg dari abg "sejak bila pulak kau bertunang tak bgtau aku?"..alaaaaa klu betul kan bagus..saya pun dah mula tengok "kalendar2"lama dah ni...haha alaaa mati la nak..#metroahadesok..#abangakukerjasana"
 PART 2

"Test 123..volume mic naik kan sikit..test test..ok just nk bgtau pasal artikel "jep tunang orang" tu tak benar..hanya gosip semata..jadi yg msg n call tanya saya direct, itu lah jwpn nya..(tak nak lah jadi tanggang 'bertunang' pun mak ayah tak tau)..sekiannn..off mic plss..lampu padam 😁"

NotaKaki: Kepada si pembuat gosip, sila bertanya kepada tuan badan dahulu sebelum membuat artikel sebegini, aku bagi kaki kang. Hah'



10 comments:

Aqumad said...

jep, bila nak kawen.. ekeke

QasehnyaRania said...

kan tanya la pemilik nama dlu. main buat je. ke nak lariskan je

babYpose said...

Hai peminat sudah panik :))

sal ya said...

macam2...

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Nieda ramly said...

tak pa ...masih ada peluang

Nieda ramly said...

tak pa ...masih ada peluang

Amanina Mads said...

fuhhh.. ingatkan dh xsingle, ahaa

Kesuma Angsana said...

dunai retis mcm tulah gosip sana sini !

hainom OKje said...

Kalau dah bertunang pun apa salahnya....dah patut kawen pun...tp kalau shasha nk bertunang tunggu habis belajar dulu hehe..