Wednesday, February 19, 2014

Wanita Lamar Lelaki Amalan Terpuji


What say you? Awal awal pagi lagi aku ternampak akhbar nih di facebook. dengan secara kebetulan pula aku jumpa nih di dalam page ustaz Azhar Idrus . "Perigi mencari timba" belum pernah lagi termaktub dalam istilah agama islam. kann


Cr: facebook

9 comments:

Kesuma Angsana said...

hehehe.. no komen dah !

Nanie said...

kalau ikut hukum tak salah pun... tapi memang dah adat kita orang melayu ni, perempuan kan sepatutnya pemalu... hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak.. bagusnya.. hehee. Kalau dah suka, apa nak malu tapi dengan syarat sopan la ajak nikah ye dok? heheee ~~~

izan mama mia said...

lambat sangat kan tgg lelaki tu bertindak.. hihi

mad said...

untung lelaki soleh kan kene lamar ngan perempuan.. awww,, hehe..

sYiRa LoKMaN said...

wah2..ramai yg suka ni

diana said...

betul tu ustaz...
eh!!heheh

Razi ten said...

Yup, no such things as Perigi cari Timba, kalau ada jodoh, tak kira siapa2 yg lamar

QasehnyaRania said...

no komen hihi