Sunday, March 23, 2014

Fynn Jamal on adoption and how Malaysia helped save her baby





Mula mula aku kenal Fynn Jamal nih , waktu dia masuk "Keynote " ka tidak silap aku. lagu dia yang aku suka,  150 Juta . And baru baru nih aku ada dengar lagu Arjuna Beta, i'm totally in love with this song, dan baru aku tahu, itu lagu dia, hahahahaha what so kuno lah aku nih, And you know what, lagu nih dia buat khas untuk anak angkat dia .
So , di sebabkan lama gila gila aku tidak men search kan nama dia di youtube, so aku search lah and ternampak lah pulak video yang ini "Fynn Jamal on adoption and how Malaysia helped save her baby " .I'm so proud of you lah Fynn Jamal Pluss Respect satuu. Jom dengar sikit video nih :)

Juna, Fynn jamal


"Who are we to blame anyone about everything? Things happened for a reason..." 
-Fynn Jamal. 

Cr: Fynn Jamal Insta :')

19 comments:

BUNDA said...

Assalam..

Bunda singgah pagi...bunda tak pernah kenal pun penyanyi ni..
Lepas ni bolehlah buka youtube...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sha, akak follow ig kokping ni.. suka tengok aksi juna. hehee selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

Cik Itah@RRP said...

salam. pernah jugak dengar nama dia hihi

Nanie said...

KNanie suka 2-2 lagu ni... tapi tak kenal pun penyanyi... hehe

Mr.Superman said...

arjuna beta. nanti ada ank abg letak nama arjuna guwa la. cm WIN je. :D

Kesuma Angsana said...

pernah baca cerita tntag fyn jamal ni dulu2 !

Yumida Huda said...

x kenal penyanyi ni..tp tajuk lagu tu tahu

Sobri Yaacob said...

seriusly memang suka dgn karya2 fen jamal ni..puitis..deap meaning..tambah lagu arjuna.. so sweet. digi n colgate :P

Nick Nashram said...

dia mungkin bengis seperti singa,tapi dia nangis tonton cerita Korea..hehe..my favourite song kot dulu2.


msredcheesecake said...

takleh plak tengo video ni kat opis... kes apa ni?

Mimi Azirah said...

Akak dlu pun xknl...skng bru knl...hahaha

cik lisa said...

fyn jamal comel dengan cara dia tersendiri, ayat ayat dia pun mendalam, boleh buat kata2 perangsang hidup, heheh

Siti Zara Nurhaidah said...

bru nk tgk video ni.. =)

FarhanahAdzlan said...

yaaa im agree with her. 'Things happened for a reason..' :)

ewanthology said...

lagu 150 juta kali tu mmg best.

Ai Syah said...

sy kenal fynn jamal sbb buku puisi tepi jalan . best! =)

sal ya said...

Biasa dgr nama tp x prnh dgr dia nyanyi.

nik ros said...

suka stalk ig dia. tgk juna yg comel tu :)

Amanina Mads said...

oo bru tau siapa fynn jamal.. hahaa