Monday, March 17, 2014

Hadiah Berblog



Hai u'olls. hari ini baru berkesempatan untuk mengucapkan terima kasih kepada pemberi pemberi hadiah dekat aku, Hehehehehehe, So so Sorry kalau terlalu lalu lalu awal lambat up entri khas ini. Semua Hadiah atau barang Review ni aku up kan sekali dalam satu entri supaya , aku tidak terlupa untuk review one by one. Ohh lupa, hadiah/Barangreview nih aku terima dari bulan feb-mac lagi. Jadi disini aku mohon maaf atas kelambatan mengucapkan terima kasih . hehe. And aku mau selesaikan semua kerja yang tertunggak sebelum aku ke PLKN. hoho 

OKAY

 Yang ini "Naturactor Cover Face Meiko Japan" , dari miss Zunita , ini antara barang yang aku kena review . nantikan kemunculan entri pada esok hari. hewwww. Kalau boleh, jom le kome like page nyee. klik SINI.


 MY MINI CUPCAKE LIP BALM 
+
1 bottle of Crystal Repair Serum 
Benda Benda comel nih pula aku dapat hadiah dari Miss Ika sempena aku join "MINI GIVEAWAY WINNER: MY MINI CUPCAKE LIP BALM" . Terima kasih kak ika ,  lip balm tu sesuai sangat denga bibir merekah i. hehehe pluss benda nih comel.

Mohon maaf atas ke eksited tan muka i . hehehe. yang ini barang yang perlu di review CLINICELL, in syah allah dalam masa terdekat nih aku review. eh. hehe  Jangan lupa klik like page CLINICELL. tanda sokongan anda buat barngan buatan malaysia. hehe


Ni pula shawl, memang sudah lamaa gilaa dekat aku dari bulan februari lagi, dan baru hari ini aku terdetik hati mau berterima kasih kepada blogger ummi, kerana aku terpilih memenangi hadiah dari  teka teka dan aku sebagai pemenang bertuah la, kiranya. hehehe. sorry ummi ku yang tercinta. hehe


And lastly, nih aku menang hadiah sebab jadi best entri dekat Giveaway yang kak shida anjurkan. Sorry kak shida , saya lambat up kan entri. heee. sebenarnya , aku mau tunggu dapat hadiah baru up kan entri tapi lambat betul pakcik pejabat pos kol, and baru tadi lagi dia kol. So kena wait and see lah nanti. heee

Nota Mohon Maaf : Mohon maaf atas keterlambatan diri ini meng up kan entri khas sebegini. Dan sekali lagi Terima Kasih. :)

18 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sha. alhamdullilah. murah rezeki kamu. dah nak masuk PLKN ye? semoga jaga diri kat sana ya. sha keluar nanti maybe baby pun dah lahir rasanya. hihi doakan akak bersalin dengan selamat ya ~~~

shasha yacob said...

@Sheila Salim yaa kak sheila :) okay kak , nanti kita doakan sesama :)

Mr.Superman said...

sha review abg,abg bg hadiah :D hahah..bagi pencukur 4 in 1. haha..k,abg gurau. :)

Mr.Superman said...

sha review abg,abg bg hadiah :D hahah..bagi pencukur 4 in 1. haha..k,abg gurau. :)

IntaNBerliaN said...

tahniah. murah rezeki

bila nk g plkn tu?. take care tau :)

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah :)

Syazana Zainn said...

ooh 2nd intake eh

adik akak 3rd intake. hihi

:)

Syazana Zainn said...

ooh 2nd intake eh

adik akak 3rd intake. hihi

:)

Syazana Zainn said...

ooh 2nd intake eh

adik akak 3rd intake. hihi

:)

Zamani Abe said...

comel hadiah ni :))

✿ Nasihahaha ✿ said...

wee,seronoknya dapat banyak hadiah..hehee ^_^

Denaa Kiddo said...

wah banyaknya hadiahhh.. huhu ^^

shasha yacob said...

@Mr.Superman hamboii abong superman. hahaha

shasha yacob said...

@IntaNBerliaN 5/4 nih kak ina :)

shasha yacob said...

@Syazana Zainn yes, intake 2 :)

Siti Zara Nurhaidah said...

Wah.. byk dpt hadiah.. thniah dear =D

Sobri Yaacob said...

wah awesome.. smakin cantiklah owner blog..
klik visa P

Shida Radzuan said...

tahniah dear :)