Wednesday, March 5, 2014

Jumpa Si Kawan

Assalamualaikum?



Hari ini, aku mau jumpa kawan aku yang the ohsemm one, the one yang kalau kami kasi besar mata dengan dia , dia akan nangis tidak bersuara , ceh. hahaha. dan dia sangat sangat mendengar bila orang tengah meluah something dengan dia.

Dan dia lah kawan aku yang mempunyai reaksi muka yang sangat mengikut keadaan semasa. orang nangis dia pun nangis, orang buat lucu, belum sampai lagi punchline dialah dulu ketawa . sangat teliti dengan keadaan budak nih. Dia jugalah budak yang paling banyak buat projek. projek apa? adalah tuh. hahaha   and she's the one yang paling happy go lucky girl. Dia kol malam malam  dengan berkata 

Dia: "Kau Free besok? "
Aku: and i was like " kenapa ? kau rindu aku? hahaha"
Dia :"mestilahh baa"
Aku : Kenapa mau jumpa?
Dia : "ada ba projek nih .
Aku : Projek apa? bagi tajuk?
Dia: Projek BIY?
Aku : *Blank* Okay On.

Kira macam inilah perbualan kami. Jadi pagi pagi nih aku tidak dapat berblogwalking, dan ini adalah antara motif kenapa aku buat entri nih, bukan senang aku mau buat post pasal cerita sendirian berhad nih. nanti lepas kami jumpa. aku lekat gambar di entri seterusnya. hewhew . okay then. bye bye  :))


12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning
drop here

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sha. hehee bestnya ada kawan jenis teliti camtu. hehee~~~

msredcheesecake said...

projek apa la gaknye tu rea? heee... have fun sis

Tihara said...

projek apa eks,
nak join sekaki :)

Kesuma Angsana said...

ok bah .. faham sgt bah !

shasha yacob said...

@Sheila Salim kannn kak sheila. itulah gunanya kawan. hehe

shasha yacob said...

@msredcheesecake nnti kita cerita di entri esok hehe

shasha yacob said...

@Tihara boleh boleh. sila kan hee

shasha yacob said...

@Kesuma Angsana ok bah kalau kau. hehehe

shasha yacob said...

@Nurzakiah Hanum hehehe, night kak anum. hee

hainom OKje said...

Mmg best kalau dapat jumoa kawan yg sekepalakan Shahsa

babYpose said...

Beh jumpa yang ohsem :)