Wednesday, March 12, 2014

Kak Sheila Shahfiekry , Tolong baca nih.



Sorry kak Sheilaa, hehe. nih sepesel entri untuk kak sheilaa. hehe, disebabkan taktahu mana nak contact kak sheilaa , terpantul lah idea nak buat entri. hehe Tadi buka blog kak sheila, saya xdapat buka lah, sebab  benda nih. mohon kak baca entri nih eh. Kalau macam nih xdapet lah diri ini  meninggalkan jejak di blog kak sheila. hehe


7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sha, sorry akak tengah tukar template blog tadi. now dah open to public. kuikuiii. terperanjat tengok entri awak. hihi. thanks dear ~~~

shasha yacob said...

@Sheila Salim Hehehe, ingatkan dah tukar domain ke apa tadi. haha

Mimi Azirah said...

Hehehe....tanjat akak...sbb akak bukak blog sheila ok je

Alia Laila said...

Hehe kita pun suka kak Shiela sebab dia baik, lemah lembut, selalu jenguk blog datang komen apa semua. Tehehe :B

Amanina Mads said...

haha.. kak sheila mmg macam tu. kalau jd begini mesti sbb dia tgh renovate blog. hehe

nik ros said...

selalu mcm ni mesti tgk renovate blog..hehe

Siti Zara Nurhaidah said...

oo.. kalo renovate blog kluar mcm tuuu..