Wednesday, March 19, 2014

WW #16 : Sebelum Ambil Result SPM


 


17 comments:

sYiRa LoKMaN said...

all the best ^_^ doa !

cik lisa said...

goodluck, batch 96 hihihi

hainom OKje said...

Okje pulak yg berdebar sha sha....gud luck yeh

nur farahain said...

Ain dh follow awak...
ain ade join contest candid gmbr. nk mintak LIKE.thanks awak !
https://www.facebook.com/OpzzpinkyDOTMy/photos/a.740812712609151.1073741833.212530322104062/741269822563440/?type=3&theater

Amir Khalis said...

cuak tunggu esok huhu

babYpose said...

InshaAllah, minta parents doakan dan yakin denganNya memberi yang terbaik.

Sobri Yaacob said...

teringat setiap kali exem or final exam.. mesti dpat2 msj mcm ni :P

Bahrain said...

Semoga mendapat keputusan yang cemerlang buat mereka yang mengambil SPM tahun lepas. AMIN~

Shida Radzuan said...

gudluck shasha..cmne result ok ke?

jamian sarif said...

semoga berjaya semua...

Kesuma Angsana said...

dokan yg terbaik yer !

Nanie said...

Hmm... Amacam adik? Ok tak result tu? Apa2 pun keputusannya KN nak ucapkan All the best 2 u... Teruskan perjuangan ok?

Mummydearie said...

Moga mereka pulang dengan senyuman ceria. Kalaupun result tak berapa baik, jangan bersedih. Bukan pengakhiran segalanya. Percayalah :)

Myra Jay said...

Apapun result itulah yang kita kena hadap..
semoga berjaya ;)

Tapi awat bach 1996 - 2013..
Macam termasuk zaman akak pnya SPM je skali tahun 2001

Syazana Zainn said...

chin up
:)

Siti Zara Nurhaidah said...

Alhamdulillah.. dpt kurg kn pressure sket.. hehe

Amanina Mads said...

nice share ! SPM la paling xboleh lupa.. hehe