Showing posts with label Bobo. Show all posts
Showing posts with label Bobo. Show all posts

Thursday, February 27, 2014

BOB : Buat Orang Bersalah

Assalamualaikum?


Adakah anda tergolong dalam golongan BOB "Buat Orang Bersalah" ? Hahahahaha baik jujur , sebab aku pun pernah tergolong dalam kumpulan BOB nih. Hehehe  alaaa, sampai sekarang pun aku rasa aku ada buat tapi secara tidak sengaja lah. Hehe Minta Ampun Sepuluh jari. kalau ada aku TERbuat  anggap aku bawa main main/bergurau . hewww~

Tidak tahu apa BOB? mari sekodeng dan lihat. siap bagi cara cara untuk menghindarkan diri dari tergolong dalam golongan BOBO, Eh, BOB nih lagi . Aku tengok video ni lebih kurang macam "menyindir" pun ada . hehe . Tapi semua video "matluthfi90" memang ohhsemm and sempoi. Mari tengok dan muhasabah diri.



What say you? semua ada BOB, BOB, KEBOBOB, REVERSE BOB, BOBGLARS,  DOUBLE BOB, TRANSBOBERS, BOBROTHERS . BOBO HEEEE

DEAL WITH IT , BOBDOH

Part last tu ada orang sabahan juga bah . ketawa aku sekejap waktu matluthfi ter cakap sabahan bahahaha. Tapi, overall semua sempoii derr, wa caya sama lu. heee