Showing posts with label Cara guna SEO. Show all posts
Showing posts with label Cara guna SEO. Show all posts

Thursday, May 23, 2013

Tentang Blog Aku Dulu, Kini dan Akan Datang.

Assalamualaikum?

Peta minda dari cik googelesss

KENAPA BLOG AKU "ROJAK CAMPUR" ?

    Aku Dapat ilham buat nama blog nih sebab, waktu firstime aku buat Blog , aku Tengah Makan Rojak Campur, dalam Rojak tuh kan banyak bahan bahan ramuan yang di campur . Dalam masa yang sama aku pun tengah terfikir , APA ? Apa yang patut aku update , publish dalam blog aku. 
     Okay to be honest , banyak yang melayan layang dalam fikiran aku time tuh, buat cerita sendirilah, buat cerita artis, buat cerita pemandangan lah,buat cerita TvShow lah, Buat perniagaan lah ,  buat itu lah ini lah. Jadi aku pun bingung sendiri.
     Memandangkan banyak cerita cerita yang berlainan topik yang aku mahu publish, jadi dengan tidak semana-mananya aku pun meletakkan mengaitkan benda yang aku buat makan dan sebagainya. memandangakan aku tengah makan rojak sambil dengar lagu dulu dulu najwa latif, sambil tengok cerita Detektif conan, Aku pun memilih nama blog dengan beberapa cadangan hasil perbincangan dari  Mrs Otak dan Mr Brain aku, aku pun mengambil nama . "Blogger Rojak Campur" . sebenarnya aku mau letak "blog rojak campur" baru sesuai, tapi sudah terlanjur tulis, aku pun dengan malasnya mengabaikan perkara tersebut.
      Oleh yang demikian, jangan lah hairan kalau aku post benda benda yang tiba tiba tiada kaitan langsung dengan tema blog aku. 

MASA AKAN DATANG ? HARI INI ?

Masa akan datang atau mula hari ini aku mau tulis apa yang aku suka, maybe kamu pun suka.Aku cuba try test ujian exam untuk menggunakan kaedah SEO . harap dapat lah aku mengembangkan trafik dalam blog aku. contohnya aku  update atau publish , tips tips kecantikan kah even muka aku KO , atau Tips exam walaupun aku punya markah nyawa nyawa ikan , atau aku post pasal Artis Artis Artis yang tengah berkontroversi dan semestinya dan wajib aku post pasal RUNNING MAN, hewhew . #pergi ambil baldi muntah kejap. Aku tergila kejap Dengan Running man, lepas aku cakap cakap itu ini sila lah jangan berhenti untuk kunjung ke blog aku.



Nota kaki : Hari ni aku mau edit serba serbi blog aku kejap, baru aku buat blogwalking king king.