Showing posts with label Spm. Show all posts
Showing posts with label Spm. Show all posts

Thursday, March 20, 2014

Spm : Bill Gates + Love Mom


billgates, love mom, spm

Hanya mampu publish 8Kredit dan 1D sahaja *sorryTidakmaushowoffcewahh .Okay ini hasil usaha aku, so aku telah pun terima hakikat  keputusan ini pada jam 5 PM. hahahahaha, Sorry dan Terima kasih Allah+Mama+bapa+kakak+abang+cikgu+Kawan+Blogger . Eh dan Internet juga. hehehehehe. Dan terima Kasih Kepada Kaka Ashraff sebab bagi kata kata nih dengan adik dia, dan adik dia pun kongsi dengan kami, jadi bersemangat aku sikit.  kami cuma insan biasa *ceh ayatt. hahaha. Dan Ini Baru permulaan.

And Mama Bagi Kata kata semnagat tadi :
"Tidak Apalah dik, ini baru permualaan , yang penting pointer kau nanti di uitm . Kau sudah berusaha jugakan jadi jangan pikir betul spm nih, yang penting jangan lupa allah"

Thanks Mama, ayat ini akan sentiasa ku simpan di dalam blog yang usang ini sebagai kata kata hikmat." I love yaa Maa"

So , no more , amacam result spm? . sekarang tumpukan uitm + plkn. hahahaha .sekarang wa pegi kenduri dulu, nanti malam Bw. Kbye.

Monday, March 17, 2014

Lagu Khas Buat Student SPM Batch96



Do you know this song? let's sing with me till the sun rise . Lalalalalalalalalalalalalalala ~ debaran debaran menjelma lagi di pagi hari yang sungguh indah ini, berduduknya aku di depan laptop ini adalah keranaa, result spm is coming. 20/3 for sure.


Dear pembaca blog sekalian, mohon doa dari anda anda semua. :')

Friday, February 14, 2014

Minta Maaf Cikgu


     Minta Maaaf cikgu kalau saya ada buat salah. Mau dekat suda ambil result SPM nih. halal kan ilmu yang cikgu bagi dengan kami. peace yowrr  x)

SALAM JUMAAT

Tuesday, February 11, 2014

Beautiful Dance Moves - Formula Addmath

Assalamualaikum?


   Aku pun bekas budak yang mengambil pelajaran addmath.  Aku paham perasaan kau roy. Mula mula aku ambil course nih, memang tiada rasa apa apapun. sebab ambil pun pasal minat mathematics, tapi jangan di salah anggap, addmath bukan math biasa yerr kawan kawan. Ada lah juga tajuk yang sama tapi ini lebih kepada level atas sikit. Tajuk mula mula memang ada kesenangan sikit, tapi kalau suda masuk Bab - bab susah tu, sekian bye bye untuk semua lah. hihi.

    Ini aku bagi kamu Formula Addmath sin, cos, tan itu. hihi . jangan lupa menari dengan hati yang eksited. hehehehehehehehehehehehehehehehehehe.

Formula Addmath

       Hehehehehe, bagi adik adik yang ambil SPM tahun ini, tolonglah fokus kalau cikgu mengajar dan jangan lupa tanya dengan cikgu kalau tidak tahu. jangan jadi macam aku yang macam katak dalam tempurung. Jangan kamu mengata cikgu dari belakang, nanti kena balik dengan kamu. Pesanan ikhlas dari Mak Jemah. :)


Kalau ada usaha , Dapat Bha itu. Chill .