Showing posts with label Troll Face. Show all posts
Showing posts with label Troll Face. Show all posts

Wednesday, May 14, 2014

Wordless Wednesday #22 : Medical Alphabet [Troll Face]



Macam True Story kannnn??


AutoPublish
Sorry , I Dekat PLKN Sekarang ni.

Tuesday, April 29, 2014

Peliks ?



Trolllll~~


AutoPublish
Sorry , I Dekat PLKN Sekarang ni.

Monday, April 28, 2014

Tips : When A Little Kid Asks Me


Bukan susah untuk jawab soalan dorang. tapi, kadang kadang soalan yang dorang tanya susah untuk di explain kan. *Hamboii . So , guna seja Tips nih. hahahahaha . Ikut sekali macam mana reaksi muka pakcik misai di atas nih. komfem semua budak budak kagum. Lol.


AutoPublish

Sorry, I dekat PLKN.

Tuesday, April 8, 2014

Bila Pelajar Berbaik Hati Dengan Cikgu



Niat bukan untuk kurang ajar, Tetapi, kami sekelas tidak sampai hati ingin melihat cikgu cikgu kami yang tercinta penat mengajar . Heee . Bukan student lah kalau takpernah buat. Lol.

Sunday, March 30, 2014

Terima Kasih Wifi




Di ucapkan setinggi tinggi terima kasih kepada Wifi kerana Terpotong setengah jalan. Muahahahahaha Macam tau tau ba pulak wifi nih aku mau meninggalkan dirinya ke PLKN suda. Hoho. Ada beberapa hari lagi aku akan menjejakkan kaki ke Persada PLKN. Di situ jugalah pun wifi ni dipotong, kenapa lah tidak dia potong lepas aku jalan. huahuahua. Nasib baik lah ada internet data , bole juga update blog walaupun slow gila gila.

But, Terima kasih buat para Pengunjung blog ku, sebab sudi juga singgah blog yang bakal bakal usang bulan bulan bulan depan ini. Maybe aku akan buat entri autopublish supaya tidak lah juga sunyi betul Blog nih. tidak juga usang usang betul. Nanti i try balas jejak u'olls yerr.  i love you . xoxo sasa :D

Wednesday, March 19, 2014

Wednesday, March 5, 2014

Sunday, March 2, 2014

Don't Correct Your Teacher How To Pronounce Your Name


lawak
gambar hiasan

"Don't Correct Your Teacher How To Pronounce Your Name "



Tengok video nih, teringat pula cikgu cikgu di sekolah yang selalu salah sebut nama kami, kadang kadang salah orang lagi. tapi bukan lah bah garang tahap gaban  macam cikgu di atas nih, hahahahaha. Video ini adalah sekadar hiburan semata mata.

Bersyukurlah wahai rakyat malaysia, sebab aku belum pernah lagi merasa atau melihat wujudnya seorang cikgu macam nih disini. kalau ada , malu aku lima minit.

NotaKaki: Hargailah cikgu anda. :))

Tuesday, February 25, 2014

Apa yang Pelik?

Assalamualaikum?

Pagi pagi lagi aku sudah dapat ujian mata dari encik facebook. Cuba tengok apa yang pelik? hurmmm for sure anda akan tahu bila melihat gambar  dengan teliti.

benda pelik, problem troll face


NotaKaki: Ada nampak kah adek manis? Hehehehehe

troll face
Cc: facebook

Sunday, February 23, 2014

How To Cut A Pizza

Assalamualaikum?

pizza hut, pizza, call now
Easy right. Hewhew 

 What to do.

Kekeringan idea. 

Maybe

Okay Then

Bye 

Friday, February 21, 2014

Naik Pening Polis Dibuatnya

Assalamualaikum?

Lambat pula aku update entri hari nih, muahahahahaha *ohh abaikan. Tajuk macam mau betul kena tangkap polis. heheheheehe sorry ya pak polisi, ini hanya troll belaka. Jom baca perbualan Pakcik polis dengan Simon yoh yoh. hahaha

Troll face, Troll polis, Polis naik angin

Bersabar betul pakcik polis nih. kalau aku , ada sudah tu cop kaki di muka simon nih.  Lol =='

Friday, February 14, 2014

Minta Maaf Cikgu


     Minta Maaaf cikgu kalau saya ada buat salah. Mau dekat suda ambil result SPM nih. halal kan ilmu yang cikgu bagi dengan kami. peace yowrr  x)

SALAM JUMAAT

Tuesday, February 11, 2014

Beautiful Dance Moves - Formula Addmath

Assalamualaikum?


   Aku pun bekas budak yang mengambil pelajaran addmath.  Aku paham perasaan kau roy. Mula mula aku ambil course nih, memang tiada rasa apa apapun. sebab ambil pun pasal minat mathematics, tapi jangan di salah anggap, addmath bukan math biasa yerr kawan kawan. Ada lah juga tajuk yang sama tapi ini lebih kepada level atas sikit. Tajuk mula mula memang ada kesenangan sikit, tapi kalau suda masuk Bab - bab susah tu, sekian bye bye untuk semua lah. hihi.

    Ini aku bagi kamu Formula Addmath sin, cos, tan itu. hihi . jangan lupa menari dengan hati yang eksited. hehehehehehehehehehehehehehehehehehe.

Formula Addmath

       Hehehehehe, bagi adik adik yang ambil SPM tahun ini, tolonglah fokus kalau cikgu mengajar dan jangan lupa tanya dengan cikgu kalau tidak tahu. jangan jadi macam aku yang macam katak dalam tempurung. Jangan kamu mengata cikgu dari belakang, nanti kena balik dengan kamu. Pesanan ikhlas dari Mak Jemah. :)


Kalau ada usaha , Dapat Bha itu. Chill .

Monday, February 10, 2014

Kisah Secret Lover [Troll Version]

Kelakor kelakor , ini lawak.

PART 1

PART 2

Komen Mak Jemah : Kalau aku lebih baik diam diam. Hehehehehehehehehehehehe

Problem?
Nawaitu Publish entri ini adalah kesebabpan keboringan semata mata.

Thursday, January 30, 2014

Tips Menjaga Hati Wanita (Troll version)

Assalamualaikum?



Anda ada masalah seperti ini? Seringkali lupa birthday orang yang tersayang?

Wanita:
  • Kau lupa Birthday aku kau siap!
Atau ini
  •  Kau ingat tak , Hari nih hari apa?  *dalamhati-birthday aku birthday aku jangan lupa 
Ataupun yang ini

Wanita : Kemarin aku mimpi kau bagi aku hadiah. hihihi
Lelaki : Ohh, jadi ?
Wanita  : Kau lupa lagi ke?! *tanduk sudah keluar
Lelaki : ermm ? errr ? *sigh *Cemas

Jangan Risau Jangan Cemas,  benda boleh setel. dengan memahami Gambar rajah di bawah, anda Pasti dan di jamin Tips seperti ini berkesan untuk melembutkan hati para isteri, para girlfriend dan para yang bergelar anita

Tak Pecaya ? Cubalah. HAHAHAHA

Just For Fun. Hihi