Tuesday, December 4, 2012

Hadiah Sudah Sampai

Salam selasa,

   Hadiah sudah sampai, Tepuk tepuka tangan. Lama punya tunggu akhirnya sampai ke tangan juga. haha . Hari itu punya hari tu punya hari tu, aku ada join giveaway dari Fatin Najwa . Dan aku telah diumumkan sebagai pemenang baju bajuan. Horeyy !
   Hari tu pihak pejabat pos ada kol aku suruh ambil barang pos, sebenarnya ada dua hadiah yang sedang di nanti nanti kan, satu baju dan satu lagi gelang. then aku suruh kakak aku ambil , akhirnya sampai ke tangan aku. jom tengok notice yang dia bagi.


Cuba teka ? *lawa tulisan penganjur . hihi*

  Walaupun pun agak kelambatan sedikit hadiah itu sampai, akhirnya sampai juga. kami paham juga bah orang buat perniagaan nih, banyak susah maa. and thanks Fatin Najwa sebab mengumumkan saya jadik pemenang .


  And wallaaaa, Stylish Halter Neck Dress yang aku menang, Jom skodeng .



Nota kaki : tengah dalam feeling senyum senyum Kucing, sambil menantikan gelang untuk sampai ke tangan.



Aku Bangga.

Hi semua yang berada disini,




   Aku kembali dengan senyuman, *ketawa besar*.Akhirnya siap segala kebizian diri ini. Selama aku tidak mengON kan blog, sawang sawang yang comel telah membuat blog aku begitu berharga. 
  Aku bangga, hamboi tajuk mengalahkan pedana menteri punya nama kereta.*okay tiada kaitan langsung* . Tajuk diberi nama sebegitu rupa disebabkan harimau malaya menang bola hari itu, walaupun cerita sudah lama,ado aku kesah, aku mahu cerita jugak .
    Hari itukan malaysia menang lawan indonesia, hoho aku bangga *angkat angkat kening* . Disini di ceritakan , aku bangga dengan harimau malaya sebab sudah mengalahkan loas dengan indonesia , walaupun ada halangan dan tengkingan yang menimpa mereka, seperti kena makian hamun di  facebook dan twitter sebab kalah dengan singapore tempoh hari . dengan makian itu , mereka membawa semangat yang membara waktu bermain di padang ketika itu. dan diucapkan terima kasih kepada pemaki sebab rajin update status.
   Dan satu lagi syukurlah nak , lepas kemenangan harimau malaya vs Garuda tiada tweet gila gila talak macam di SINI . Kalau ada lama sudah kena bash disana. kepala suda blank, sampai disini saja entri malam ini .

Selamanya harimau mengaum . Antara koleksi gambar gambar awek aku. :3




Nota kepala : proses berblogwalking bermula . jangan hairan kalau ada double komen dari diri ini .