Tuesday, December 3, 2013

Musim Semua Pelajar Mampuii (SPM)

Assalamualaikum?

uppshaaa lalalalalalala lilililililil *


    SPM endak SPM , kalau sudah datang rajin meng-update blog tiada siapa boleh halang . Walaupun ribut  taufan melanda, Tsunami Menyambar , Matahari Panas, Hujang turun mengganas , Kak Jamilah Balik rumah,  Roslan Aziz menangis . #eh  . sambung.. aku akan tetap update. tengah tengah rajin ni kan endak juga blog aku bersarang bagai kucing mengandung.
    Uuuuwarghhhhhh!!!  empat subjek sudah melayang pergi jauh nun ke pemeriksa soalan yang budiman lagi cantik dan macam comel je macam comel je . Aku dapat rasakan ke FREE-an hidup ini. Walaupun aku rasa Prinsip Perakaunan aku macam ehemm jee macam eheemm jee, tapi tidak apa. bukan juga aku mau ambil kos tentang akaun juga wakakakakaka. Pada Hari Khamis bersamaan 14/11/13 adalah tarih terakhir aku memegang engkau dear encik Akaun. maafkan aku kalau aku tidak menconteng muka mu sewaktu exam tadi. 
    Ooookayyyyy, what to say . ehemmmmmmmm edemmmmmm ekemmmmm engkooooooo . tulis tulis panjang panjang degan niat, supaya nampak blog aku bernyawa ke hujung nyawa #ehLagi .
     Waitttt, kalau aku ada masa Free aku akan rajinkan tangan ini untuk men-joinkan giveaway yang di anjurkan oleh warga blogger yang budiman sekalian. ada juga aku dapat dari blog yang aku usaha kan ini. emmm walaupun aku tahu tiada sudah yang baca blog aku, jadi ngini kau . ada aku kesah . ahaks, agak kurung berpelajaran ayat disana . maafkan saya , kalau anda marah , saya tidak salahkan anda. itu tanggungjawab saya. okay anddd, thanks kepada yang sudi lagi membaca blog ini, aku tau kamu baca alalalala, jangan jadi stalker lah sayang , tinggalkan lah jejak kaki , tangan pun jadi lah. #Ohhplease #ayatmenggelikan buluh roma aku. 

Okey then, see you very soon.

Nota Espiem : Aku Saya sentiasa berubah, jadi jangan persalahkan diri anda jika ayat sebegitu terasa menjengkelkan.


Thursday, November 14, 2013

Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy


ASSALAMUALAIKUM


Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


Nota Spm : Budak SPM pun rajin ikut bah. kau ada . hehehehehehehehehe