Friday, November 30, 2012

Blogwalking tergendala

Hiapp,

   Harap maaf kepada yang rajin menginggah di blog ini,disebabkan tuan tanah permaisuri blog ini , di rumah ada orang kawin . dan selama tiga hari berturut turut acara di adakan. oleh yang demikian, aktiviti berblogwalking tergendala buat sementara waktu. 
   Tapi dengan sedaya upaya, aku akan terjah blog kamu satu satu. and secara slow slow . terima kasih atas kunjungan dan trafik light merah kuning hijau yang diberikan. dengan ini aku sajikan kamu satu gambar troll face.


Gambar tiada kena mengena dengan entri.

27 comments:

Misz Fazie said...

haha kelakar lak gambar troll tu.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mesti lah rajin singgah sini. tuan empunya blog pun rajin gak.

Jna marcello said...

Amboii bz mcm dye yg Nak kawen..hihihi Nak tggu Shaaa BW kat blog Na taw kekkek *paksaan ni

CikMunBlogger said...

selamat berkahwin . ehh . hehe XD

hainom OKje said...

Sha....sapa yg tawen tu?...hu..hu..bizibody gak nk tya ni...

nik ros said...

amboi bz nyer dia. ni sapa sebenarnya yg nak kwen ni. baik cakap..hehe

tak pe la.selesaikan mana yg lebih penting dulu k.

BeLLa said...

hahhahah lawak2

Pykaa Pdott said...

tape blogwlking slow2 ea . haha :)

adyna said...

sama la akak..nak bw tergendala je..

-meeSUPERGIRL- said...

amboi bz . penyambut tetamu kee . hehe

tirahzairi said...

amboi...busynyeee

miz ruha said...

buzy rupanya... samalah kita...

donnyien dot com said...

tengok orang khawin ye.. hehe patutlah nampak kenyang hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

jadi pengepit ke.. tak pe praktis2 dulu..huhu

shidaR said...

xpe bt yg patut dulu heheee :D
kaka baru nk mula nih!

AQu Mad said...

busy rupanya.. patutlah tak nampak batang hidung hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi busy ngalahkan pengantin jer dia hikhikhik

IntaNBerliaN said...

xpa.. dulukan yg lbh pnting :-0

*done white.my

syiela said...

musim kenduri sekarang ni..

Wak Gelas™ said...

wak pon bz jugakkk.UHhuuus

Myra Jay said...

Takpe pelan2 BW na ;)

IntaNBerliaN said...

xda iklan... nanti akak sggah lg yer

syiela said...

pelan2 no :)

QasehnyaRania said...

hihi..pelan2 kayuh sha..
ciksu pon dok tunggu turn je ni..
fenin akak tau ;D

C'Jai said...

seronok la tuan rumah ni dapat makan gulai kawah....Hehee

Anonymous said...

Gгеat post. I used tο be checking constаntlу thіs
blog anԁ I am impresseԁ! Extremely useful infо speciallу the lаst part :) I handle such information a lot.
I was looking for this paгtiсular informatіon
for a lоng tіme. Thank you and good luсk.
Here is my webpage ; computer coupons australia

Anonymous said...

Ι'm curious to find out what blog platform you happen to be working with? I'm experiencіng some smаll secuгity ρrοblemѕ with my
latest blоg and I'd like to find something more risk-free. Do you have any recommendations?

Visit my web blog; computer coupon program

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...