Tuesday, November 20, 2012

Pemenang : Giveaway By MakcikSuperman

Assalamualaikum ? sorry late.

UPDATE !

   Mohon maaf kalau giveaway ini beselerak sana sini bagai sampah dibuang merata rata, almaklumlah firstime buat giveaway. Dan aku iingin mengucapkan jutaan terimah kasi atas kesudian mengikuti giveaway yang tidak seberapa ini. Tanpa mebuang jam , pensel, meja, kerusi , marilah aku senaraikan pemenang my pestime GA :D

Sebelum itu, sila hantar detail kamu di FB Shasha  atau  page Supermanpunya atau pun email shashashaqinah@yahoo.com bagi pemenang pemenang okay.

Nama :
Alamat :
Number Fon :
Hadiah apa :
Nombor betuah :



-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cara cara cabutan bertuah di buat , lets cekidautt :

sediakan peralatan.

tengah tulis nombor bertuah anda.
Siap nombor itu.

Mulakan dengan senyuman



Bukan dengan penuh debaran.

Cabut dengan penuh penghayatan

Tunjukkan dengan penuh keikhlasan.



dan jadilah kokokrunch.


Jeng jeng jeng, dimulakan dengan :


Sila lihat *
 Bagi zoom lagi. *

Ketegori hadiah :

Hadiah topup:

-23
-75


Voucher dari Dee's clset shop

-22 blog tidak dapat buka , secara random , ganti kepada = 90
-25
-30

2 helai tudung dari  DeGorgeous Fashion House

- 37

Pantiliner herba Dari Kedai Online Atika Aula

-72
-33

Beg dari butik cinta zulaikha

-73

Beg dari Nur Zulaikha

-63

Beg dari noona shoppe

95


Sila Rujuk nombor bertuah anda di SINI Bagi yang tidak bertuah, jangan berputus asa, nantikan giveaway yang akan datang.Tuntutan Hadiah anda diberi masa senhinggah 25/11/12. Dengan dirasmikan oleh si toyol ,1st giveaway by makcik Superman telah tammat.



TAHNIAH KEPADA PEMENANG !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jangan lupa join KEMPEN Pray For Gaza






11 comments:

Puan Siti said...

not in list..huk3..tak bertuah lak no #34 nih..nest time cuba lagik..:P

taufikmaria said...

alhamdulillah.. akak no. 72 da email detail.. tq with love

taufikmaria said...

ni entry utk mak cik superman.. http://taufikmaria.blogspot.com/2012/11/menang-ga-mak-cik-superman.html

Shasha Yacob said...

nexttime cuba lagi ya kak :D

Jna marcello said...

tahniah kepada yg berjaya ;D

leogurl94 said...

hehe..memang random pick. Comel je yang cabut nombor tuh.. ^^ Tahniah spe yang dapat ^^

Si Matatajam said...

Cutenya Si kecik tu..Tahniah pada pemenang yg bertuah

Syasya Jais said...

alah ! xmng !

-meeSUPERGIRL- said...

alamak tak bertuah pulak . hahahhaha

shidaR said...

yay!! mng!! 73 here :)

I am Me said...

Alhamdulillah, 1st time menang GA.. haha #30 done! :D

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...