Monday, November 26, 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih


Sudah hujung hujung baru tergerak hati ini ingin join segmen by Cik Emas Putih. Hihi, Sorry late Bos ! tutup jam 11.59 malam , aku join 11.16 hemm memang last minit pun. Jika tiba tiba tergerak hati anda untuk join segmen nih just tekan banner pinky itu untuk menerbangkan anda ke blog Emas Putih Jingga Biru Kelabu Asap :D

 Nota kaki :     RM10 topup untuk 3 blogger bertuah by random.        

15 comments:

hazwan hairy said...

eh join jg ea..gudluck ok..hehe

ZF said...

datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

nunnaly said...

berenang-renang ke tepian blog anda. owyeah.

btw, jom singgah belog saya da mega GA :) *wink2*

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck dear

Aida Omar said...

Hai!! Aida dari segmen yang sama, follow kamu #453.. salam kenal :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Emas Putih said...

Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

rafflesia said...

datang dari segmen yang sama.. :) jemput ke blog saya

http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Bee Shaz wals said...

hi dari segmen sama thank you follow my blog done follow u too

http://bee-shawal.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Aida Adnan said...

hai...assalamualaikum...saya dari segmen yang sama

http://norkebahagiaan.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Dianaa said...

salam :)
singgah dari segmen yg sama
http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

teratai said...

bw dr segmen yg sama

http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Amalia said...

assalamualaikum.. jemput singgah ke blog
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/apakah-hukum-dapat-duit-dari-iklan.html

imanina zahri said...

hye. singgah sini. thanks singgah blog sy. :)

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama ..
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

*sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...