Monday, December 24, 2012

Belum Free

Assalamualaikum? Entri pendek .

eh , google sikit.



   Nampaknya kemarin, hari ini dan besok aku belum lagi bebas atau kata nama lain free dari kerja. disebabkan hari itu ada orang kawin disini, Jadi kerja cuci mencuci, kemas mengemas, hantar menghantar , nari  menari, itu dan ini belum selesai.
   Harap maklum kalau aku belum balas kunjungan kamu, sebab blog aku masi dalam pembinaan , aku mahu buat satu bloglist baru. supaya senang aku bw nanti . sampai disini sahaja entri aku hari ini. sekian.


Nota kaki : Cara curi tulang sekjap adalah dengan membasahkan diri dengan air dan minta izin tukar baju, dan terus online. ahaks.

19 comments:

nik ros said...

bz btol ni. tak pe.buat keje yg pennting tu
nnt bw puas2..ehehe

Azlan Strider said...

owh ade kenduri ker???bak kata orang kenduri dah abis, tapi kerja2 kenduri belum lagi..hehehe

Regards,
-Strider-

-meeSUPERGIRL- said...

buat yg mane pnting dulu :P

Nory Zoulkefle said...

bestnyer cara "curi tulang " tu..nak praktikkan jgak lah..hehe

taty nadiah said...

bz ou.

intanfirdaus247 said...

shasha..takper take ur time..hehe..nanti dah free bw la..:)

CikMunBlogger said...

hamboi . busy sgt ler tuu kan . ehehe . janga lupa makan . eceh ! :P

aQu Mad said...

rajin betul awak ni.. hehe

N.Aima K said...

take your time ;)

✿A I N A A✿ said...

ahakx nakai.. btw, take your time okay

boni kacak said...

hahaha.takpe awak.dulukan mana yang penting dulu :)

nadia said...

padatnyaaa jadual :)

Jna marcello said...

buat laa yg patut dlu sha na memahami org yg bz ni hehehee

shidaR said...

gilesss cuti2 pun bz mgalah org kje sha ni hahaaa :D

SM said...

aceceh busy uruskan kenduri orag kahwin, lu bila pulak, hehe xD

kay_are said...

hmm.. bz? takpe.. setelkan mane yang lebih penting dulu ok =)

hazwan hairy said...

bz juga tp xtau bz cmna..hehe..

hainom OKje said...

Dalam sebok2 tu sempat lagi buat entri walaupun pendek!... cayalah Sha!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

time bz buat keje yg penting dulu k

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...