Tuesday, December 3, 2013

Musim Semua Pelajar Mampuii (SPM)

Assalamualaikum?

uppshaaa lalalalalalala lilililililil *


    SPM endak SPM , kalau sudah datang rajin meng-update blog tiada siapa boleh halang . Walaupun ribut  taufan melanda, Tsunami Menyambar , Matahari Panas, Hujang turun mengganas , Kak Jamilah Balik rumah,  Roslan Aziz menangis . #eh  . sambung.. aku akan tetap update. tengah tengah rajin ni kan endak juga blog aku bersarang bagai kucing mengandung.
    Uuuuwarghhhhhh!!!  empat subjek sudah melayang pergi jauh nun ke pemeriksa soalan yang budiman lagi cantik dan macam comel je macam comel je . Aku dapat rasakan ke FREE-an hidup ini. Walaupun aku rasa Prinsip Perakaunan aku macam ehemm jee macam eheemm jee, tapi tidak apa. bukan juga aku mau ambil kos tentang akaun juga wakakakakaka. Pada Hari Khamis bersamaan 14/11/13 adalah tarih terakhir aku memegang engkau dear encik Akaun. maafkan aku kalau aku tidak menconteng muka mu sewaktu exam tadi. 
    Ooookayyyyy, what to say . ehemmmmmmmm edemmmmmm ekemmmmm engkooooooo . tulis tulis panjang panjang degan niat, supaya nampak blog aku bernyawa ke hujung nyawa #ehLagi .
     Waitttt, kalau aku ada masa Free aku akan rajinkan tangan ini untuk men-joinkan giveaway yang di anjurkan oleh warga blogger yang budiman sekalian. ada juga aku dapat dari blog yang aku usaha kan ini. emmm walaupun aku tahu tiada sudah yang baca blog aku, jadi ngini kau . ada aku kesah . ahaks, agak kurung berpelajaran ayat disana . maafkan saya , kalau anda marah , saya tidak salahkan anda. itu tanggungjawab saya. okay anddd, thanks kepada yang sudi lagi membaca blog ini, aku tau kamu baca alalalala, jangan jadi stalker lah sayang , tinggalkan lah jejak kaki , tangan pun jadi lah. #Ohhplease #ayatmenggelikan buluh roma aku. 

Okey then, see you very soon.

Nota Espiem : Aku Saya sentiasa berubah, jadi jangan persalahkan diri anda jika ayat sebegitu terasa menjengkelkan.


8 comments:

uyu kawaii said...

hai jom join giveaway kedua sya ada lbih 40 hadiah gempak antaranya style bag..shawl topap dan bnyk lagi http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html

Leeza Dayasari said...

yg penting ada update entri.

inche hlovate said...

haa dah habis spm kan?merdeka!!

Anonymous said...

It is in reality a nice and helpful piece of information.
I'm glad that you shared this helpful information with us.
Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.



Here is my web site Tattoo Removal Boston

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Anonymous said...

goedkope uggs Тhe
dеcision is known as a blow to conglomerates that expect to snap
up more broadcast stations and/or newspapers within one city.

It is also the latest slap at Federal Communications Commission Chairman Michael Powell's try
and deregulate the media inԁuѕtry in relatiоn to more choices afforded by cable tv television and the Internеt.
(Related: Read full text οf thebelief).. outlet moncler

Anonymous said...

Colors rеsistanceColored curing and release agents that are used,
but it iѕ alѕo concгete 80016 simple to
use. EfficiencyThis type of wall system іs that it can be damaged by conсretе 80016 any sort of debris, and also it
really is. 99 There are alѕo no holes to worry about the harsh weather conditions and time can leаd to an even furthеr deterioration οf youг driveway.
Сoncrete5 can be used as a floor material with еnormous creative
advantageѕ whether seeded, stained, etchеd, molded, аnd scored.
Randy Hutѕon told APE when he, Detective Melissа Ϻeyers,
and other parts of the same.

my homepage contractor

Anonymous said...

But nowadays, people love to get tattoos on their bodies as a fashion.
Keep in mind that, every laser device that
potent may be capable of affecting the skin cells.
The book introduces techniques, a massaging technique and others, when done daily dramatically decreases the tattoo on the
skin.

My blog; tattoo removal cream

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...